Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudtok írni leszbikus filmeket?
Figyelt kérdés
Sorozatban amúgy az l word csak felirattal van ?
Filmben olyat keresek amely részletesén bemutat mindent egy párkapcsolatban
2018. ápr. 22. 18:36
1/7 anonim válasza:
Narancsvidék
Amieé és Jaguár
The Duke Of Burgundy
A szobalány
Elena undone
Perfect Ending
Love suicide
Carol
Váratlan szerelem
A Rém
Kertvárosi bordély
A nő akit szerettem
Fülledtség
Loving Annabelle
Ritka virágok
Elveszed az eszem
Egy szoknya egy szoknya
Jenny esküvője
Amit ne nézz meg:
Adele élete -közönséges,pasiknak szóló szemét
Better than Chocolate - semmi életszerű nincs benne, szereotíp és unalmas
3/7 anonim válasza:
Az Elena undone volt az első leszbikus film amit láttam..az az a film,amit képes vagyok bármennyiszer megnézni,mert egyszerűen imádom!:)
4/7 anonim válasza:
Szép film az Elena Undone,csak annak az idétlen,ronda,őszülő pasasnak a sok uncsi monológja ne lnne benne😡
5/7 Norela válasza:
Below her mouth - mindenképp felirattal nézd meg! :)
Az Adele élete nekem tetszett, egyáltalán nem közönséges, többször is láttam és nem vagyok pasi.
Sztem érzelmileg mindkét film azt mutatja, amit kell. :)
6/7 anonim válasza:
uhhh, de jó lesz ezeket végig nézni
7/7 anonim válasza:
Soriban: Carmilla fent van youtubon felirattal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!