Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbikus kérdés! Van olyan szerelmetek akiket nem tudtatok kiheverni vagy nagyon nehéz volt?
Figyelt kérdés
Meddig tartott vele? És miért mentetek szét?2018. ápr. 20. 20:04
1/12 anonim válasza:
Van! 4 évig tartott és mai napig nem tudtam kiheverni.
2/12 anonim válasza:
Akik még mindig benne vannak, azoknál érdekelne az is, mióta nem tudják kiheverni, tehát mióta nincsenek együtt. Akiknél pedig csak szimplán nehéz volt de sikerült, azoknál is érdekelne hogy meddig tartott kiheverni! :)
3/12 A kérdező kommentje:
Hoppá xd szóval érdekelne az is amit egyel fentebb leírtam bebakizva
2018. ápr. 20. 20:14
4/12 anonim válasza:
Nekem is volt, de nem voltunk együtt mivel hetero. Kb 2 évig benne voltam, sokat sírtam, de sikerült kiheverni ÉS a mai napig fent maradt a barátság. :)
5/12 anonim válasza:
5 éve sóvárgok utána,de hetero. Szóval 5 éve nem tudom kiheverni.
6/12 anonim válasza:
Lassan 2 éve szeretem viszonzatlanul. Valahol ő is szeret, de nem lehetünk együtt ténylegesen. Vagyis plátói a részemről a dolog. Nem is leszünk soha együtt, fogalmam sincs meddig fog ez tartani. 4 éve néztem ki magamnak. Kb azóta is tart, de 2 éve veszem valós szerelemnek.
7/12 anonim válasza:
Van. 14 év után mentünk szét 2 éve. Ugyanúgy fáj mintha 2 hete történt volna.
9/12 Spong válasza:
9 éve szerelmes vagyok belé, de ő sajnos hetero és van pasija is, szóval nem vagyok túl rajta.
10/12 anonim válasza:
3 éve vagyok szerelmes belé, heteró és van barátja. Majd megpusztulok minden nap olyan szar érzés, de bírni kell. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!