Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ti is beleszoktatok szeretni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti is beleszoktatok szeretni a szerelmetek bőre illatába?

Figyelt kérdés
2018. febr. 7. 23:45
 1/6 anonim ***** válasza:
Hogy érted hogy szoktál? MIndegyikébe beleszeretsz? Akkor nem is szeretted őket igazán ha mindegyiket elhagytad.
2018. febr. 7. 23:52
 2/6 anonim ***** válasza:
A férjem testének az illatát imádom érezni. Lehet, hogy betegesnek hangzik, de teljesen be tudok indulni tőle.
2018. febr. 8. 00:30
 3/6 anonim ***** válasza:
De meg mennyire. Sot...lehet h undi, de amikor pl sportolunk es meg csak kicsit van ..testszaga...az is tetszik es beindit.
2018. febr. 8. 01:01
 4/6 anonim ***** válasza:
Én még csak büdösnek se tudom érezni. Edzés után hiába nyavalyog, hogy gyorsan lezuhanyzik, mert büdös, én esküszöm mindig jó illatúnak érzem és izgatónak. Pedig lehet objektíven tényleg büdös.
2018. febr. 8. 07:26
 5/6 anonim ***** válasza:
Az én párom tuti, mert állandoan szagolgat. Mindenem, a szám, a talpam, a popóm, tök mindegy, és állandoan ráizgul a szagomra 🤗
2018. febr. 8. 07:49
 6/6 anonim ***** válasza:
Dicsak more persze hogy szeretem a bőre illatát...
2018. febr. 8. 14:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!