Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Leszbikusok! Tényleg van...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Leszbikusok! Tényleg van olyan leszbikus aki nem nyúlna olyan nőhöz aki féfival is volt, vagy addig csak azzal volt?

Figyelt kérdés
Egy válaszoló feltehetően leszbikus nő ihlette a kérdésem.
2018. ápr. 13. 07:28
 1/8 anonim ***** válasza:
66%
Igen biztos van ilyen is de sokakat meg nem érdekel pl engem se, meg akiket ismerek leszbikus lányokat se.
2018. ápr. 13. 07:29
 2/8 anonim ***** válasza:
84%
Ha valaki emiatt tényleg nem nyúlna a másikhoz, az inkább menjen el fagyizni...
2018. ápr. 13. 07:33
 3/8 anonim ***** válasza:
43%
Ha beleszeretek valakibe el tudok tekinteni tőle, de szívesebben vagyok valödi leszbikus nőkkel.
2018. ápr. 13. 09:12
 4/8 anonim ***** válasza:
87%
Én is azok közé tartozok aki későn jött rá hogy leszbi :D Tapasztalatból tudom sajnos hogy vannak ilyenek. Mint ahogy például az egyik korábbi válaszoló megfogalmazta, nem vagyok ''valódi leszbi'' szerintük. (Hát had döntsem már el én hogy kikhez vonzódok, attól függetlenül hogy tiniként mit hittem :D) De nem akarok senkivel vitatkozni ezen, szívük joga a véleményük természetesen. :)
2018. ápr. 13. 12:09
 5/8 anonim ***** válasza:
91%
Azért deletelték amit mondtál mert írtó nagy hülyeség.
2018. ápr. 13. 13:14
 6/8 anonim ***** válasza:
58%
Engem se érdekelne.
2018. ápr. 13. 23:25
 7/8 anonim ***** válasza:
Ha nagyon beleszeretek egy nőbe, egyáltalán nem érdekel, hogy előtte kivel mit csinált. Viszont, ha kiderül egy lányról, hogy biszex és 100 pasival volt mert ribizli, akkor sajnálatos módon nem tudok hozzáérni. Sajnos van bennem egy ilyen gátlás, hogy én egy olyan lakatba nyúljak, amit előtte sok különböző kulcs nyitott? Volt egy 10 éves kapcsolatom, az illető előttem heteronak vallotta magát, de csak egyetlen férfivel élt. Az valamelyest enyhébb. Viszont ha egy lány sok nővel is volt előttem, az sem olyan... Én sem vagyok szent szűz, de az ilyen “mindenkinek odaadom magam” lányok/nők nem jönnek szóba.
2018. ápr. 14. 23:26
 8/8 anonim ***** válasza:
67%
Nekem azért számít, hogy a kapcsolatunk előtt kikkel volt a leányzó, ha tudnám hogy harminc fiúval feküdt le, de leszbikusnak tartja magát, vagy három évig volt párkapcsolata férfival, és szintén leszbikusnak tartja magát, nekem valahogy ez nem tetszene. Nem azért mert megkérdőjelezem a leszbikusságát, hogy tehetném, hisz mindenki az akinek mondja és gondolja magát. Nem vagyok rá büszke mert mégiscsak valami rasszizmus féleség, de nem járnék bixesz lánnyal, egyszerűen zavarna, frusztrálna a gondolat, hogy ő a fiúkra is ugyanúgy tud gondolni. Nekem nagyon fontos hogy egy lánnyal rengeteg közös legyen bennünk. A lehető legtöbb. És az, hogy ő lányokon kívül fiúval is volt, nem tartozna a közös pontok közé és ez nyugtalanitana. Nem hiszem hogy ugyanúgy feltudnék oldódni egy leszbikus és egy biszex lány mellett.
2018. ápr. 15. 09:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!