Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Depresszió, mert nem vállaljuk fel az identitásunkat?
Ti milyen széles körben vállaljàtok fel, hogy leszbikusok vagytok? Problémàt okoz a hétköznapokban a titkolózàs, hazugságok? Hogy kezelitek? Nem őröl fel titeket?
Engem személy szerint nagyon megvisel, hogy hazudnom kell számomra fontos embereknek. Már dolgozom, de ott is problémát jelent, hogy nem lehetek őszinte, különben én lennék "az a leszbikus lány". Le lehet így élni egy életet? Egy hazug életet.
Miért hazudsz?
Hacsak nem nagyon vidéken laksz,"legyen tánc-zárcsökkentés" típusú emberek között, és nagyon alacsonyan kvalifikált emberek között dolgozol, akkor nincs értelme így titkolózni.
Pesten, normális emberek között ez nem téma, sőt a nagyvárosokban sem, illetve a fiatalok között sem.
Eleve minek ügyet csinálni belőle?
Ha valakivel olyan viszonyban vagy, hogy a párkapcsolatodról beszélj, akkor a "van pasid?" kérdésre szimplán elmondod, hogy csajod van.
Ha meg nem olyan a viszony, eleve semmi köze a magánéletedhez.
Én biszexként így élek.
Pontosan anynira vállalom fel a csajaimat, mint a pasijaimat, akinek ez probléma, azzal én nem is akarok sok időt tölteni, munkahelyen meg a munkára figyelek, szeretem a munkát és a magánéletet elkülöníteni, tehát szerintem a főnököknek stb semmi köze hozzá, hogy én a hétvégén a pasimmal fogom kavarni a rántást, vagy a csajommal megyek fürödni 2 napra..
"Általaban mindig olyan kifejezéseket használok ami nem utal a párom nemére..."
ezt hogy oldod meg? konkrétan hogy lehet úgy fogalmazni, hogy ne derüljön ki, hogy nőpartnered van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!