Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek aki férfias nőnek vallja magát az teljesen hetero, vagy inkább bi?

Hát férfiasnak nem, ennyi idősen max fiúsnak, de én fiús lánynak vallom magam. (Foci, sportos kényelmes ruhák, extra rövid haj)
És bevallásom szerint biszexuális vagyok, úgyhogy én erősítem a statisztikát. :D

2,
Nem mondtam, hogy fura, csak én még nem találkoztam ilyennel.
De egyébként magamból indultam ki.
Én is férfias vagyok sok tekinteteben, gyakorlatilag a tipikus női dolgok közül semmi nem érdekel.Az életben is kifejezetten a férfias szerepeket szoktam felvenni, mert abban érzem jól magam.
De én ezért nem hívom magam férfias nőnek.
Én úgy gondolom, hogy pont annyira vagyok nő, mint mindenki más, mert biológiailag annak születtem, és bennem is megvan az, ami nőv tesz egy nőt.Innentől kezdve miért akarnám magam a másik nemmel jellemezni, amikor a sajátom is tökéletesen kielégít?
Az meg, hogy ééepn miylen valakinek a munkája, érdeklődési köre stb sztem nem egy olyan dolog, amit érdemes cimkézgetni(bár sokan megteszik),foglalkozzon mindenki azzal, amihez van affinitása, tehetsége és amit élvez.
Pl:Ha egy férfi gyerekekkel akar foglalkozni, akkor tegye, de ezért ne legyen már kevésbé férfi, vagy nőies férfi, a kettőnek semmi köze egymáshoz.
De hogy a kérdésedre is válaszoljak, én bi vagyok, szóval lehet,hogy a masculinabb nők között több a bi...

Kedves Utolsó,
nem feltétlenül a külsőre gondoltam, inkább belső tulajdonságok, pl. férfias sport, kicsit közönséges beszéd, túlzott keménység...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!