Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Szerintetek aki férfias nőnek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek aki férfias nőnek vallja magát az teljesen hetero, vagy inkább bi?

Figyelt kérdés
2018. ápr. 2. 21:22
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
33%
Én még nem találkoztam olyan nővel, aki férfias nőnek vallja magát...Te hol szedsz össze ilyeneket?
2018. ápr. 2. 21:23
 2/16 A kérdező kommentje:
vannak ilyenek pedig, miért olyan fura ez?
2018. ápr. 2. 21:29
 3/16 anonim ***** válasza:
80%

Hát férfiasnak nem, ennyi idősen max fiúsnak, de én fiús lánynak vallom magam. (Foci, sportos kényelmes ruhák, extra rövid haj)

És bevallásom szerint biszexuális vagyok, úgyhogy én erősítem a statisztikát. :D

2018. ápr. 2. 21:57
 4/16 A kérdező kommentje:
Köszi a megerősítést....
2018. ápr. 2. 21:58
 5/16 anonim ***** válasza:
55%

2,

Nem mondtam, hogy fura, csak én még nem találkoztam ilyennel.

De egyébként magamból indultam ki.

Én is férfias vagyok sok tekinteteben, gyakorlatilag a tipikus női dolgok közül semmi nem érdekel.Az életben is kifejezetten a férfias szerepeket szoktam felvenni, mert abban érzem jól magam.

De én ezért nem hívom magam férfias nőnek.

Én úgy gondolom, hogy pont annyira vagyok nő, mint mindenki más, mert biológiailag annak születtem, és bennem is megvan az, ami nőv tesz egy nőt.Innentől kezdve miért akarnám magam a másik nemmel jellemezni, amikor a sajátom is tökéletesen kielégít?

Az meg, hogy ééepn miylen valakinek a munkája, érdeklődési köre stb sztem nem egy olyan dolog, amit érdemes cimkézgetni(bár sokan megteszik),foglalkozzon mindenki azzal, amihez van affinitása, tehetsége és amit élvez.

Pl:Ha egy férfi gyerekekkel akar foglalkozni, akkor tegye, de ezért ne legyen már kevésbé férfi, vagy nőies férfi, a kettőnek semmi köze egymáshoz.

De hogy a kérdésedre is válaszoljak, én bi vagyok, szóval lehet,hogy a masculinabb nők között több a bi...

2018. ápr. 2. 22:10
 6/16 anonim ***** válasza:
60%
A külsőtől független a szexuális beállítottság. Rengeteg szó szerint férfinak kinéző nőt ismerek akinek mégis csak pasijai vannak és ismerek sok kívül-belül nőies nőt(pl.én és a párom is), akik mégis a nőket szeretik. Mivel nem vagyok debil, szeretem aki heterónak vallja magát az heteró,aki binek az bi, stb,nyílván az érintett személy jobban fogja tudni,hogy micsoda,kicsoda ő,mint mások,és mások okoskodása miatt nem fog megváltozni senki orientációja,úgyhogy felesleges minden férfiasabb nőre ráhúzni hogy bi ha nem annak érzi magát.
2018. ápr. 3. 10:14
 7/16 A kérdező kommentje:
utolsó , senki nem húz rá senkire semmit... ez egy kérdés volt, ha nem tűnt volna fel...
2018. ápr. 3. 18:56
 8/16 anonim ***** válasza:
41%
Az pont az ellenkezője, inkább meleg mint heteró.
2018. máj. 17. 13:08
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen szetvalaszthato a nemi identitas a szexualis iranyultsagtol. Lehet egy no erosen maszkulin, es akkor sincs semmifele garancia arra, hogy nem hetero. Persze, lehet attol bi vagy homo. A noies nok kozott is rengeteg homoszexualis van. Nem fugg ossze a kulso ezzel :)
2018. júl. 4. 18:41
 10/16 A kérdező kommentje:

Kedves Utolsó,

nem feltétlenül a külsőre gondoltam, inkább belső tulajdonságok, pl. férfias sport, kicsit közönséges beszéd, túlzott keménység...

2018. júl. 4. 19:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!