Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy ilyen alkatú nőnek lenne nálatok esélye? Mi a véleményetek róla? Leszbikus nők válaszai érdekelnek.
Rajtam is van felesleg, szóval persze. Sosem arra figyelek kinek milyen a testalkata, nem hiszem, hogy ez a legfontosabb dolog. Se 130 kg ne legyen, se 30. A vékony lányokat kevésbé szeretem. A ducisággal semmi bajom. Nem vagyok ennyire telt, de nálam teltebbel is persze, hogy összejönnék.
Mellesleg akik offolgatnak, hogy lusta dög aki kövét... én is immunbeteg vagyok, sajnos soha az életben nem leszek vékony! Ha stagnálok az a siker, amit igyekszem sporttal meg rendes evéssel tartani! Vannak valóban akiknek az evés az életük, és? Nem azzal van a bajom, hogy elmondják a véleményüket az emberek, hanem, hogy nem gondolkodnak. A kövér emberek nagyobb része egyébként beteg, de semmi baj.
Biztos vagyok benne kérdez, hogyha rendes csaj vagy nem ez a legfőbb szempont az életedben, hogy milyen testalkatod van.
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!