Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Egy ilyen alkatú nőnek lenne...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy ilyen alkatú nőnek lenne nálatok esélye? Mi a véleményetek róla? Leszbikus nők válaszai érdekelnek.

Figyelt kérdés
[link]

2018. márc. 27. 18:48
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
94%

Rajtam is van felesleg, szóval persze. Sosem arra figyelek kinek milyen a testalkata, nem hiszem, hogy ez a legfontosabb dolog. Se 130 kg ne legyen, se 30. A vékony lányokat kevésbé szeretem. A ducisággal semmi bajom. Nem vagyok ennyire telt, de nálam teltebbel is persze, hogy összejönnék.

Mellesleg akik offolgatnak, hogy lusta dög aki kövét... én is immunbeteg vagyok, sajnos soha az életben nem leszek vékony! Ha stagnálok az a siker, amit igyekszem sporttal meg rendes evéssel tartani! Vannak valóban akiknek az evés az életük, és? Nem azzal van a bajom, hogy elmondják a véleményüket az emberek, hanem, hogy nem gondolkodnak. A kövér emberek nagyobb része egyébként beteg, de semmi baj.

Biztos vagyok benne kérdez, hogyha rendes csaj vagy nem ez a legfőbb szempont az életedben, hogy milyen testalkatod van.

18/L

2018. márc. 28. 22:16
 22/23 anonim ***** válasza:
Az a baj, hogy lenne esélye, de magam mellett nem tudnám elképzelni. Én elég vékony, szálkás típus vagyok és az alacsonyabb, nálam vékonyabb lányok tetszenek. Akik ilyen "emelgetnivalóak" xD
2018. márc. 30. 12:00
 23/23 anonim ***** válasza:
100%
Én bi vagyok és tök sovány, de ennek ellenére engem valamiért pont az ilyen alkatú csajok tudnak már csak az utcán látva is izgalomba hozni. Ha egy ilyen meztelen testre gondolok, lever a láz. Persze kapcsolathoz, de még egyéjszakás kalandhoz is nekem fontos az intelligencia, de egy ilyen nő nemcsak eséllyel, de előnnyel indulna nálam. Persze csak ha ő meg kiegyezik az én alkatommal. ;)
2018. jún. 30. 23:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!