Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy ilyen alkatú nőnek lenne nálatok esélye? Mi a véleményetek róla? Leszbikus nők válaszai érdekelnek.
2018. márc. 27. 18:48
11/23 anonim válasza:
"A nagy mellekre ne figyeljetek,az enyémek kicsik."
Akkor miért nem a saját fotódat teszed fel (arc nélkül)? Ennek csajnak pont az extra mellei a legszembetűnőbbek.
12/23 A kérdező kommentje:
De nagyon jól látzik a has-és combmérete,akinek nincsenek olvasási nehézségei kitalálja,hogy nem kell a mellméretre figyelni, magára az alakra,súlyra kell figyelni.
2018. márc. 28. 08:10
13/23 anonim válasza:
Páran le merték írni, hogy nem tetszenek nekik a túlsúlyos lányok. Ők miért lettek lepontozva?
Ha ők úgy élnek, hogy figyelnek az egészségükre, és számukra a mozgás fontosabb mint az evés, az miért baj?
14/23 anonim válasza:
Számomra nem vonzó, mint partner, de baráti kapcsolatot simán tartanék fent bármilyen alakú és alkatú nővel, ha a személyisége is passzol az enyémhez :)
15/23 A kérdező kommentje:
Nem baráti kapcsolatról van szó. A kérdésre kell válaszolni, nem off-olni.
2018. márc. 28. 12:46
16/23 anonim válasza:
Nem, régen csak a nagyon vékony, sportos lányok jöttek be, most már sok teltebb lányt is dögösnek találok, de ez már sok. :/
17/23 anonim válasza:
Nálam lenne esélye! Szeretem a telt lányokat, még így is, hogy én vékony vagyok 18/L
18/23 anonim válasza:
Mert attól, hogy valakin több súly van, nem jelenti azt, hogy egy lusta dög, sose mozog és mindent megeszik ami a keze ügyébe kerül. Mondjuk. :D
19/23 golaandi válasza:
Én bi vagyok, de azért válaszolok. Nálam is inkább a személyisége a fő szempont, de nem zavarna. Legfőképp azért, mert én is hasonló adottságokkal rendelkezem, kivéve e mellét, mert az enyém sokkal kisebb, mint a lányé.
20/23 anonim válasza:
Nálam semmiképpen nem lenne esélye!A 40 kg-s 180 cm-es csajok sem jönnek be,de a képen láthatóhoz hasonló alkatúak sem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!