Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Mit tegyek ha a legjobb fiú...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha a legjobb fiú barátomnak is az a lány tetszik, aki nekem?

Figyelt kérdés

Elég sz*r helyzet,de nincs jogom azt mondani neki,hogy hagyja békén azt a lányt,mert nem tudja rólam,hogy nekem a lányok is tetszenek.

Ma bejelölte,nem tudom vissza fogja-e jelölni.

2018. márc. 26. 15:09
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
96%

Majd a csaj dönt!:) Nekem volt ilyen és a barátság az első nálam.

65%-os válaszoló ne beszélj a nevemben is mert nekem nincs bajom a biszexszekkel ,sőt rengeteg fiú barátom van!

2018. márc. 26. 18:22
 12/15 anonim ***** válasza:
0%
Akkor képzelem milyen szunten lehetsz....
2018. márc. 26. 18:30
 13/15 anonim ***** válasza:
97%

"Kamu. "Legjobb fiú barát".Melyik pizsidben álmodtad fiam?Egy leszbikusnak nincs miért fiúval barátkozi,úgyhogy ezt buktad."

Ez tényleg így van. Fiúk jelenlétében én is kizárólag gázmaszkban vagyok hajlandó tartózkodni, szóval ne is gondolja egy fiú se hogy én majd hozzászólok, ne adj isten barátkozok vele.

Miért ne barátkozhatnék leszbikusként fiúkkal? Attól hogy szexuálisan hidegen hagynak, és nem tudok beléjük szerelmes lenni még van egy csomó fiú barátom, sőt 8 éves korom óta a legjobb barátom is egy fiú, és mindig mindenben mellém állt, mindig számíthattam rá. A többi leszbikus ismerősömnek is vannak fiú haverjai szóval ezt te buktad. :)

Amúgy szerintem is a biszex kategóriába illene ez a kérdés, de ettől függetlenül nem kell ilyen paraszt módon elküldeni innen senkit, sőt inkább te menj innen mert mi meg nem szeretnénk ha bárki is rólad ítélné meg a leszbikus lányokat.

2018. márc. 26. 19:06
 14/15 anonim ***** válasza:
0%
Hány pasi jön még hazudozni?Kezd unalmas lenni.😧
2018. márc. 26. 19:12
 15/15 anonim ***** válasza:
22%
21/L
2018. márc. 26. 19:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!