Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy felejtsek el egy lányt?
Figyelt kérdés
6 hónapja bele vagyok esve,volt egy kisebb időszak amikor úgy éreztem elmúlt de mindig előjön.Látszólag gondolom,hogy nem szeretheti a lanyokat,összenèzünk párszor de ennek jelentősége nincs.Ha ti is voltatok hasonló helyzetben hogy sikerült elfelejteni a lányt?2018. márc. 23. 15:21
2/10 anonim válasza:
Sok-sok idő, illetve próbáltam elkerülni, amikor lehetett, lekötni magam pl. olvasással vagy sorozatokkal, ilyesmi.
Mondjuk nekem másfél évbe tellett, mire teljesen ki tudtam lépni belőle.
3/10 A kérdező kommentje:
Uhh köszönöm
Más lányok nem igazán tetszenej.
2018. márc. 23. 15:35
4/10 anonim válasza:
Fejben kell eldönteni, hogy nem foglalkozol vele.
5/10 anonim válasza:
Ha egy iskolába jártok, vagy a szomszédban lakik, akkor nehéz lesz... :)
6/10 anonim válasza:
Ennyiből még az sem derül ki, hogy miért ne szerethetné a lányokat.Hívd el valahova,koncert,mozi.Úgy jobban kiderül.
7/10 anonim válasza:
Elöszörr próbáld meg. Rólam sem mondaná meg senki, hogy a lányokat szeretem. Sose tudhatod. Hívd el valahova, vagy beszélgessetek, vagy ha elég bátor vagy, kérdezz rá nyíltan.
8/10 anonim válasza:
Amikor a csaj cobjai közt van az arcod, szerintem ő azért sejtheti... :D
9/10 anonim válasza:
Keress mást. Ez tényleg lehet egy megoldás. Bár nálam, tapasztalatból mondom, ez a keressek más lányt story nem jött be. Jó néhány éve nem tudom elfelejteni... de valahogy beletörődtem, hogy ez van. Aztán váratlanul betoppant az életembe. És én sem tudtam, hogy mi a helyzet vele. Teljesen úgy voltam vele, hogy reménytelen. Barátkozz vele össze. Ismerd meg. Na pocsékolj el annyi időt, mint én. Bár úgy tűnik nekem megérte.
10/10 anonim válasza:
Van közös ismerősötök, barátotok? Esetleg ha a lánytól közvetlenül nem is tudod/akarod megkérdezni, lehet, hogy tőle igen. Amúgy meg meglepődnél, hogy mennyi olyan ember szereti a lányokat, akiről nem is gondolnád. :D Vagy egyébként honnan tudod, hogy reménytelen a dolog?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!