Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Nektek tetszik ha egy fiúsabb...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek tetszik ha egy fiúsabb külsejű lány csokornyakkendőt vesz fel?

Figyelt kérdés
Szeretek csokornyakkendőt és simát is hordani. Mind a kettőt szeretem magamnak kötni. Neketek mi a véleményetek erről?
2018. márc. 15. 19:17
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Nekem akkor tetszik, ha azért látni még az illetőn azt, hogy lány. Gondolok itt arra,hogy nincs fiúsan rövid haja ehhez a csokornyakkendőhöz.
2018. márc. 15. 21:53
 12/19 anonim ***** válasza:
74%
Nem. Max annyira legyen egy lány fiús hogy pl: nem szokott nagyon lányos cuccokba járni hanem lazább és simán felvesz mondjuk egy kapucnis pulcsit de semmiképp ne legyen fiús haja, meg semmi férfias ne legyen rajta.
2018. márc. 15. 22:04
 13/19 anonim ***** válasza:
60%

Az ilyesmik nagyon nem jönnek be:

[link]

Ez még igen:

[link]

2018. márc. 15. 22:13
 14/19 anonim ***** válasza:

#12 vagyok.

A leszavazóknak üzenem hogy ezt úgy értettem hogy nekem ez tetszik nem általánosan próbálom megszabni hogy ki hogy nézzen ki, meg kinek mi tetszen. Ha meg csak szimplán az egyéni véleményemért szavazott le valaki, nem azért mert félreértette akkor annak köszi :)

2018. márc. 15. 22:23
 15/19 anonim ***** válasza:

Nekem az ilyesmik:

[link]

2018. márc. 15. 23:02
 16/19 anonim ***** válasza:
54%
13,a második linken teljes mértékben nőies nő szerepel. Azt ne gondoljátok már komolyan,hogy egy nadrágtól màr fiús lesz egy nő,ha amúgy nőies a stílusa és maga a nadrág is csinos,női darab. Az első linken már fiús lányok vannak, ez a fiús viselet, bő bermuda, öltönynadrág,csupa férfi butikban kapható cucc. Míg valaki női butikból öltözik addig nem fiús,hiába nadrág van rajta. Első ránézésre meg lehet különböztetni pl.egy női farmert egy férfi farmertől,vagy egy női kosztümnadrágot egy férfi öltönynadrágtól.
2018. márc. 16. 11:15
 17/19 anonim ***** válasza:
42%
Csak arra próbáltam célozni hogy az enyhén fiús lányok (tehát aki nem magassarkú, miniszoknya, ékszerek, erős smink stb) még bejönnek de a csokornyakendő, kimondottan olyan ruhák amik férfiaknak vannak nem. De akkor megváltoztatom a válaszom nem tetszenek a fiús lányok egyáltalán. ( bár még most is azt gondolom hogy attól még lehet valaki fiúsabb hogy nem kimondottan férfias. )
2018. márc. 16. 11:36
 18/19 anonim ***** válasza:
nekem igen :) :)
2018. márc. 16. 21:31
 19/19 anonim ***** válasza:
Igen, nagyon tetszik. A fiúsabb lányokon ugyanolyan jól tudd állni, mint a fiúkon.
2018. márc. 19. 11:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!