Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Hogy viselkedtek azzal aki...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy viselkedtek azzal aki éppen tetszik nektek?

Figyelt kérdés
2018. márc. 15. 17:46
 1/8 A kérdező kommentje:

Én sajnos eléggé zavarba tudok jönni,ha meglátom így csak akkor nézem amikor nem figyel.

18L

2018. márc. 15. 17:48
 2/8 anonim ***** válasza:
Remegek mint egy száraz nyárfalevél hiába fejben mondogatom magamnak ne izgulj, ne izgulj. mit sem ér ha ő megjelenik én magamon kívül vagyok.
2018. márc. 15. 17:50
 3/8 anonim ***** válasza:
Hülyén vigyorgok és kényszeresen beszélek mindenféléről ami csak eszembe jut😒
2018. márc. 15. 17:54
 4/8 anonim ***** válasza:
Nem baj, ha zavarba jössz. A bénázás, meg a hebegés-habogás a legfőbb jele annak, ha x-nek tetszik y. Akihez nem vonzódom, azzal mindig hűvös tudok lenni, nem megy fel a pulzosom, nem emelkedik az adrenalin-szintem. :)
2018. márc. 15. 17:54
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Szokatlanul kedves és előzékeny vagyok vele, folyton keresem a társaságát,igyekszem megismerni,illetve minden apró részletet megfigyelek róla,pl.azt hány cukorral kéri a kávét.

27/N

2018. márc. 15. 18:24
 6/8 anonim ***** válasza:
Általában teljesen hülyén, önkéntelenűl mosolygok,és baromságokat mondok és teszek.
2018. márc. 15. 18:30
 7/8 anonim ***** válasza:
A társaságát keresem,ha rámnéz mosolygok rá,kedves vagyok vele,udvarias,érdeklődő,segítőkész. Állandóan meg tudom nevettetni,rengeteg közös élményünk van. Emelett persze,ha csak látom,hogy ír,vagy megkérdezi mit csinálok,akkor emelkedik a pulzusom,gyomoridegem lesz,mert tudom,hogy általában akkor kérdezi így,amikor valahova elszeretne vinni. 5 éve ismerem,pár évig volt a láb,kézremegés is,de ez alább hagyott,viszont nincs olyan alkalom,hogy gyomorideg,pulzusemelkedés ne legyen. De ugyanakkor mikor mellette vagyok valamennyire meg is nyugszom és leírhatatlanul boldog vagyok. Néha,ha olyat mond vay kérdez,akkor zavarba is tudok jönni,s néha zsákutcába viszem magam,de egy jót nevetünk rajta,s kész:)
2018. márc. 16. 06:06
 8/8 anonim ***** válasza:
Én meg már kezdtem azt hinni van valami bajom,mert néha nálam is elő szokott jönni ez a kézremegés:D
2018. márc. 16. 08:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!