Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rólatok könnyen meg lehet mondani, hogy a saját nemetekhez vonzódtok?
Tudom, ez egy csúnya és felszínes kérdés, de egyre többször felmerül bennem. Már egész nyíltan vállalom, hogy a lányok érdekelnek, de nem nagyon akarják elhinni, mert "nem nézel ki úgy". Egyáltalán hogy lehet "úgy" kinézni :D
22/l
Rólam nem lehet könnyen megmondani, mivel az emberek többsége sajnos még mindig a ronda, tüsihajú fiús nőket azonosítja a leszbikusokkal így nehéz elhinni. Persze ha valaki jobban megismer, vagy többet van velem bőven akadnak arra utaló jelek hiszen nem titkolom. :D
19L
Kinézetre nem. Viselkedésre nagyon is. :D De rólam se hiszik el elsőre.
Bár szerintem ezt mindenki megkapja, aki nem illik bele a rövidhajú-nagyonfiús sztereotípiába..
23/LL
Szerintem se kinézetre, se viselkedésre nem követem a fiús-leszbi sémát. Egy-két közeli barátom tudja róla, de pl. kollégák már nem. Kicsit kellemetlenül is érint, mikor flörtölni próbálnak a férfiak. Otthon se tudják, szüleim sajnos mélyen homofóbok.
Munkámban sem merem felvállalni, mert egész biztosan a hátrányomra válna.
Rólam egyáltalán nem, mivel lányos vagyok külsőre is, illetve lányos dolgok is érdekelnek. Szóval nem különbözök semmiben egy hetero lánytól, legalábbis első látásra biztos nem.
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!