Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mivel annyira megy ezen a prosztata dolgon a vita kíváncsiságból rákerestem erre a női prosztata dologra és úgy tűnik, hogy a kérdezőnek valóban igaza van, tényleg létezik.
Ezt találtam róla: "A nőknek is van prosztatájuk. A húgycső nyílásához közel, a hüvelyben található paraurethralis mirigyet prostata feminának is nevezik, és tapintásos ingerlésre a rendkívüli kéjérzetet okoz. A női prosztata is képes a kilövellésre - és ez bizony nem önkéntelen vizeletkibocsátás, amint azt sok ijedt nő véli, amikor ezt a fajta ejakulációt tapasztalja, hanem a kielégülés. A Skene-féle (paraurethralis) mirigyeket a Terminologia Anatomica karbantartásáért felelős nemzetközi testület 2002-ben hivatalosan is női prosztatának nevezte el."

Borsodzik a hatam attol, ha egy idegen mondja nekem, hogy “dragam” :D
Ertem hogy prosztata, de nem kellett volna hulyenek nezni azt, aki nem tudott errol az elnevezesrol, mert nyilvan arra asszocialt, hogy a vegbelben van prosztata noknek..
Nem lehet mindenki biosz szakos es attol meg ismerheti a testet, hogy nem tud ilyen kifejezeseket:) nem magamat vedem, mert en jartam kulon bioszra, de te allitottad be ugy hogy “igenis van prosztata a noknek” ...azt mar te se tetted hozza, hogy a huvelyben:) ugy kevesbe hangzott volna jol egy analis kerdesnel:D
Nem néztem hülyének, de az olyan jól lejáratja magát, aki hülyének nézi a másikat és utána kiderül, hogy nincs igaza.
".azt mar te se tetted hozza, hogy a huvelyben:) ugy kevesbe hangzott volna jol egy analis kerdesnel:" Mint mondtam, ez teljesen mellékes, nem én hoztam szóba és nem is feltétlen tartozik ide, csupán rá lett világítva, hogy tévedésben él.:)

Ez amúgy tényleg jó:)
Kérdező: A leszbikus lányok szeretik az anális szexet?
1válaszoló: Én nem.
Kérdező: DE!
Kb ennyiben össze lehet foglalni ezt a kérdést.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!