Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van, aki próbálta már a chat szexet vadidegennel?
Vadidegennel nem.
Egyszerűen abban nincsen semmi izgató nekem.
Sokkal izgalmasabb nekem, ha tudom hogy ki van a túloldalon és hogy sikerült nála elérnem bármit is.. egy vadidegennel, akivel jó esetben soha a büdös életben nem találkozok, abban nincs semmi bensőséges.
Vadidegennel (is) próbáltam már, fiúval és lánnyal is, de az mindig kudarcba fulladt. Nem volt köztünk kémia, nem ugyanarra a tempóra és stílusra vágytunk, nem ismertük eléggé egymást, nem egy hullámhosszon mozogtunk. Nem mondom, hogy lehetetlen, csak én nem találtam rá megfelelő partnert még valószínűleg. Jobban működött a dolog, ha ismertük már legalább egy kicsit egymást.
23/L/B
Igen, előfordult, bár egy kezemen meg tudom számolni, hogy hányszor volt tényleg élvezetes. Ritka, hogy valaki képes stílusos, érzékletes, tényleg izgató szöveget improvizálni. Ha mégis, akkor pedig, ahogy előző is írta, lutri, hogy ugyanarra vágytok-e szexuálisan. Azt lehet érezni szerintem, hogy nővel vagy férfival beszélsz, de igazán nem nehéz kideríteni úgy sem, hogy az anonimitásotok megmaradjon (fotó kézről, post-it, kitalálod, mit írjon rá).
25L
Volt random csajjal nagyon be nedvesített
18/L /B
Sokszor szoktam... A gond az hogy én eléggé közvetlen vagyok belecsapok a közepébe... Lányos vagyok külsőre belsőleg de ha szexről van szó kijön egy másik heves énem... Most vagy én vagyok szerencsétlen h ilyeneket fogok ki akik 3-4 mondat utan az "aha" szón kívül mást nek tudnak írni.
Szóval aki gondolja nekem írhat szex chat vagy ismerkedés célból 😇🤗
18/L/B
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!