Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, Ti hogy álltok a netes ismerkedéssel?
Valahogy ugyanúgy,sehogy :D érdektelenek, eltűnnek, bizonytalanok, vagy kiderül, nem is lányok vannak a másik oldalon. Hány éves vagy, kérdező?
23/l/l
#1. Egyetértek veled.
Csak én még nem találkoztam össze kamussal.
Én pink-en is ismerkedtem régen, na ott aztán vannak kamusok :D
22L
#2 vagyok.
Itt nem találkoztam kamussal*
pinken igen
Én már rendesen félek valakivel beszélgetést kezdeményezni a neten. Nem tudom, lehet nekem vannak csak negatív tapasztalataim, de egy darab olyan nővel nem találkoztam az elmúlt fél év során akivel tisztességesen lehet beszélgetni. Ez alatt azt értem csak hogy kölcsönösen beszélgetünk és nem csak én magyarázok saját magamnak. Én is vidéki vagyok, szóval az élőben ismerkedés nem jöhet szóba, neten meg nem igazán kommunikatívak az emberek még barátság céljából sem, vagy épp én vagyok rossz társaság. A kamusok még akkor se ismerték be nekem hogy azok amikor szembesítettem a tényekkel őket. :D
22/L
Szintén zenész, nem sok sikerrel megy az ismerkedés. Kiváncsi vagyok, mi áll ennek a hátterében, miért ilyen nehézkes nőként nőkkel ismerkedni.
22/l
Marha nehéz nőként nővel ismerkedni és ennek általában ezek az okai. A másik oldalon ülő csaj:
- igazából egy kanos pasi
- hármashoz keresnek csajt
- csak ki akarja élni a biszexualitását/egyéb perverzióját egy nővel
- külsőre/belsőre nagyon nem az esetem (én pl. ugyanúgy nem tudok a plázacica lányokkal mit kezdeni, mint a felnyírt hajú, pasikinézetre hajazókkal és / vagy nincs bennünk kb. semmi közös)
Ezek az esetek úgy 90%-át szerintem lefedik. A maradék 9% a halál f---án lakik és akivel összeillenénk, azzal elkerüljük egymást neten :DDD
Na röviden ennyi eddig, amiket én tapasztaltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!