Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Veletek is volt ilyen? Nektek hogy sikerült leküzdeni?
Hasonló cipőben jártam 5-6 éve a gimiben. Legjobb barátnők voltunk, ő tudta rólam, hogy a lányok jönnek be. Egyik reggel, amikor nálunk aludt, felébresztett, és megcsókolt. Tudtam, hogy ez nekem (sokkal) többet jelent, mint neki, de belementem. És ez lett a barátságunk veszte. Mind a ketten rengeteget "sérültünk" belőle, úgyhogy ez nekem elég volt ahhoz, hogy elhatározzam; nem bonyolódom bele a barátaimmal semmibe.
Azóta persze voltak páran, akikkel baráti viszonyba kerültem, és elkezdtem mást is érezni irántuk, de tettlegességig sosem fajult semmi.
Köszönöm a válaszodat! Épp ettől tartok én is, hogy még egy csók is változtatna a dolgokon. Hiába nem nagy valami, de akkor se lehet úgy tenni, mintha nem történt volna semmi. Teljes ellentmondás van bennem. Nagyon szeretném, viszont a barátságunkat nem dobnám el egy ilyenért.
Szívesen elolvasnám még mások történetét, írjatok. :)
Érdekes, hogy ezek csak így megtörténtek és nem hoztátok szóba, talán mindketten éreztétek, hogy az alkalom szülte. Vagy bennem mondjuk megfordult az az opció is, hogy titokban a barátnőd is vonzódott hozzád, csak egyikőtök sem merte bevallani a másiknak. Persze ti tudjátok, ti ismeritek a körülményeket.
Nálam is mindig az együtt alvás a kritikus helyzet, olyankor alig bírom visszafogni magam. De nincs mit tenni, nem kezdeményezek semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!