Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Ti mit néztek meg leginkább...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit néztek meg leginkább egy nőn és mi az ami a gyengétek?

Figyelt kérdés

Én pl imádom a barna hajú lányokat, fontos számomra a kisugárzás, az arc és a gyengém a feszes farmernadrág, ami kiemeli a popsit. :D

20 L

2018. febr. 11. 19:33
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
A kisugárzás mindenképp első számú, illetve személyiség azon része, amit elsőre el tudok csípni (számomra az is sokat elárul, ki hogyan viszonyul másokhoz egy adott szituációban). Külsőleg szemek, ápoltság, mosoly, testalkat. Általában a kék szemek igencsak megragadnak, és a világos hajszín. De persze ezek nem kőbe vésett szabályok, ezeket bármikor bárki felboríthatja.
2018. febr. 11. 21:37
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Legelsőnek a tekintetét nézem meg a szemét, hogy hogyan néz rám. A gyengém a szájak, de tényleg ahh egyszerűen imádom a kiszemeltem száját nézni. Talán a nálam alacsonyabb lányokat jobban megnézem vagy a velem egymagasakat, mert nem nagyon szeretem ha nálam magasabb bár ezzel a 160 centivel nemtudom mit akarok.

19/L

2018. febr. 12. 15:57
 13/17 anonim ***** válasza:
47%

Eléggé vizuális, ráadásul szexuális beállítottságú vagyok, úgyhogy arc, mellek, fenék, zuhanyzóban mindig odapillantok másnak szőrös-e a puncija. Óh, bocs nagyon huncut vagyok! De sose tolakodóan teszem, nem szokta senki észrevenni.

Aki tetszik, azt óvatosan figyelgetem - minden testrészét.

28N

2018. febr. 12. 19:39
 14/17 anonim ***** válasza:

Arc, kisugárzás, stílus,ápoltság,viselkedés.Nincs konkrét gyengém, eddig mindenki mással fogott meg,főleg személyiséggel,viselkedéssel.

21/L

2018. febr. 13. 13:42
 15/17 anonim ***** válasza:
Szőke haj, világos szem. Ezek nélkül szóba se állok vele.
2018. febr. 20. 23:54
 16/17 anonim ***** válasza:
Először a szemét és az arcát, utána én is a cipőjét nézem meg.
2018. febr. 24. 18:58
 17/17 anonim ***** válasza:
Arc, popsi. Néha mell
2018. febr. 24. 20:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!