Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit néztek meg leginkább egy nőn és mi az ami a gyengétek?
Én pl imádom a barna hajú lányokat, fontos számomra a kisugárzás, az arc és a gyengém a feszes farmernadrág, ami kiemeli a popsit. :D
20 L
Legelsőnek a tekintetét nézem meg a szemét, hogy hogyan néz rám. A gyengém a szájak, de tényleg ahh egyszerűen imádom a kiszemeltem száját nézni. Talán a nálam alacsonyabb lányokat jobban megnézem vagy a velem egymagasakat, mert nem nagyon szeretem ha nálam magasabb bár ezzel a 160 centivel nemtudom mit akarok.
19/L
Eléggé vizuális, ráadásul szexuális beállítottságú vagyok, úgyhogy arc, mellek, fenék, zuhanyzóban mindig odapillantok másnak szőrös-e a puncija. Óh, bocs nagyon huncut vagyok! De sose tolakodóan teszem, nem szokta senki észrevenni.
Aki tetszik, azt óvatosan figyelgetem - minden testrészét.
28N
Arc, kisugárzás, stílus,ápoltság,viselkedés.Nincs konkrét gyengém, eddig mindenki mással fogott meg,főleg személyiséggel,viselkedéssel.
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!