Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Nagyon szép de miért ilyen?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon szép de miért ilyen?

Figyelt kérdés

Szoval van egy baratnom, gyonyoru hosszu barna haja van,barna bor, szep arc, vekony tokeletes test...tolem kisebb 2 evvel.21 eves..es meg szuz

Sosem ereztem ilyet, de egyre jobban kivánom...ugy szexuálisan :(

De ő olyan "primadonna" lány... Még a fiukkal is ugy van hogy ő vár a tökèletesre aki megèrdemli a szüzességèt ..

Nem menne bele abba szerintem hogy kinyaljam :$ :(

De egyre jobban kivánom...ti mit tennetek a helyembe?

2018. febr. 8. 18:46
 1/9 anonim ***** válasza:
37%
Tedd meg a nyalási ajánlatodat. Azzal nem veszélyezteted a szüzességét(?).
2018. febr. 8. 18:52
 2/9 anonim ***** válasza:
23%
Ha csak a szüzességét félti, azt te nem tudod elvenni. A lányok gyakran próbálják ki egymással a csókolózást, vagy akár a pettinget, mielőtt lefeküdnének egy fiúval. Bár nem 21 évesen, hanem inkább tini korukban. Kérdezd meg, hogy lenne-e kedve veled "gyakorolni". (Persze, ennél azért egy picit tapintatosabban...) :)
2018. febr. 8. 18:59
 3/9 anonim ***** válasza:
45%
Na én ilyennel még nem találkoztam. 22/F
2018. febr. 8. 19:00
 4/9 anonim ***** válasza:
89%
csak lejáratnád magad szerintem, azt mondtad, vár a tökéletes férfira, nem? ergo nem arra vágyik, hogy egy nő érjen hozzá először szexuálisan, még csak arra se, hogy kinyald.
2018. febr. 8. 19:01
 5/9 anonim ***** válasza:
Ha már barátnőd, akkor valahogy szorosabbra fűzni a dolgokat,aztán elhívhatod magadhoz, vagy csinálni valami italozós estet, aztán onnan lépni, hogy megpróbálod megcsókolni, meg a többit.
2018. febr. 8. 19:22
 6/9 Fiú (25) ***** válasza:
16%
Előtte szerintem beszéld meg a szüleiddel hogy ők mit szólnának hozzá... és kérd ki a tanácsukat ezzel kapcsolatba... ők majd segíteni fognak neked :) vagy például még a barátnőd szüleivel egyeztesd le hogy te mit is szeretnél tenni a lányukkal és hogy megengedik e? szerintem egy próbát megér!
2018. febr. 8. 19:45
 7/9 anonim ***** válasza:
6-os nem értem hogy jönnek ide a szülők. Egy 21 éves lány már nem gyerek, joga van eldönteni, hogy kinek mit enged meg. Semmi köze hozzá a szüleinek.
2018. febr. 9. 06:21
 8/9 Fiú (25) ***** válasza:
de azért lenne jó megkérdezni hogy mégis mi lenne a reakciójuk.... igazából az lenne a cél hogy kitagadják a családból.... szerintem ilyen 21... éves beteg nő ne éljen a szüleivel!! Ha nekem lesz gyerekem és netán lány lesz és vele is megtörténik ez mint veletek... hogy betegek lesztek szexualitás, kapcsolat, terén akkor én biztos kifogom tiltani a házból!
2018. febr. 9. 15:23
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

"Hosszú barna haj,barna bőr, szép arc,vékony tökéletes test"

"Tőlem kissebb 2 évvel"

"Szűz"

"Kívánom....úgy szexuálisan"

"Vár a tökéletességre ami megérdemli a szüzességét"

"Nem menne bele abba higy kinyaljam"

Kinek akarod beadni,hogy lány vagy?

Egy leszbikus nő sosem fogja elhinni. Kamus,szexista pasi vagy,aki le akarja járatni a leszbikusokat..

2018. febr. 9. 17:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!