Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti voltatok mar ferfival?
Mennyi sok itt a magát leszbikusnak gondoló biszex...
Kérdezőcske: Tudod a leszbikusok akkor vannk férfival mikor a heteró férfiak...
Értsd: Onnantól kezdve hogy férfival volt nem nevezhető leszbikusnak, a kérdésed paradox.
15-ös: Ne mondj hülyeséget neki.
Én valóban biszex vagyok, de vannak akik csak kipróbálják aztán rájönnek hogy ők csak a nőket szeretik. Ide írnak hogy igen voltak férfival és egyből azt gondolod hogy biszex. Ha téged megerőszakolnak akkor is voltál férfival, de attól még leszbikus vagy ugye?
Ne ítélkezz amíg nem ismered mások történetét. Ha nem lennék biszex, akkor is lettem volna már férfival, hiszen engem is megerőszakoltak. Ennyit az elméletedről...
A heteró pasikat ha megerőszakolja egy másik férfi, akkor már biszex ugye?
De hagyjuk az erőszakot, a legtöbb nő azért abban nevelkedett fel, hogy férfival lenni normális. Ezért ha a nőket szereti, akkor is kipróbálja pasival hisz ezt sulykolják belé. Nem mindenkinél van ez, de nagyon sok nőnél igen.
Komolyan szavakon vitatkoztok. Mintha nem lenne teljesen mindegy hogy leszbinek vagy biszexnek vagy akárminek hívod magad. Minek magunkra aggasztani ezeket a hülye címkéket?
Nekem korábban volt barátom, le is feküdtünk, meg kellett magam erőszakolni hogy lefeküdjek vele, nem is élveztem. Valamennyire szerettem, valamit éreztem iránta de nem volt az igazi. Most már csak a nők érdekelnek, velük tökéletesen működik minden, hidegen hagynak a férfiak.
De nem akarom bekategorizálni magam, nem hívom magam leszbikusnak, se biszexnek. Ha azt mondanám hogy meleg vagyok úgyis csak megkapnám hogy nem te nem vagy meleg, de ha biszexnek nevezném magam akkor is lenne olyan aki szerint meg meleg vagyok. Úgyhogy inkább csak élem az életem, lesz*rom a jelzőket, és sokkal jobb így.
Túró Dokuro vagy ki vagy!
Az erőszaknak benne van a nevében, hogy erőszakot alkalmaznak, úgyhogy ez nem talált.
Aki meg le tud feküdni férfival,de utána nővel akar lenni az biszexuális homoromantikus. Ennnyi. Leszbikus nem ér férfihoz és pont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!