Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Mikor kutatunk?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor kutatunk?

Figyelt kérdés
Mit szerettek/szeretnétek legjobban az ágyban? Ha mit és hogyan csinál(na) a párotok?

2018. jan. 18. 16:21
 1/5 A kérdező kommentje:
Istenem, csak egyszer néznétek meg a kategóriát...és értelmeznétek azt, hogy nőként, nőktől kérdezem. Csak és kizárólag nőktől.
2018. jan. 18. 16:47
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Kutatni akkor kutatunk, ha valami olyanra szeretnénk választ kapni, ami már régóta izgatja a fantáziánk. Ha valakivel kutatnék, azt szeretném, ha a másik először felmérné a terepet, kitapogatná minden egyes négyzetcentiméterét, majd óvatosan, ugyanakkor tüzesen és nagy élvezettel vágnánk bele a témába. Mivel én nem vagyok tapasztalt kutató, a társamra bíznám az irányítást, hogy közösen találjuk meg azokat a pontokat, amik élvezetet nyújtanak mindkettőnk számára. Szerintem így egy fergeteges élményben lenne részünk. A következő kutatások alkalmával pedig még mélyebbre ásnánk magunkat a témában ;)
2018. jan. 18. 19:27
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Hát, én akkor kutatok az ágyban, mikor már (megint) úgy leteszem a szemüvegemet, hogy nem találom. Akkor aztán repül a párna meg a paplan is, és szidom magam, hogy miért tettem már megint oda, ahol folyton elvesztem.

Érdekesen megfogalmazott kérdés :D hogy ne csak offoljak, válaszom: partner és helyzetfüggő. Éppen milyen kedvemben vagyok, mi jut eszembe, ezt közlöm a partneremmel és ha részéről is rendben van akkor a kutatás/feltételezés gyakorlati értelemben is megvalósul. Igencsak tágan értelmezhető ez a témakör!

2018. jan. 18. 20:21
 4/5 anonim ***** válasza:

Hangulatfüggő

Valamikor egy egyszerű összebújásra vágyom amiből egy gyengéd romantikus szeretkezés kerekedik ki lágy lassabb mozdulatokkal csókokkal a nyakamon/hasamon

Máskor vadabb gyorsabb erőszakosabb dolgok indítanak be

Szeretem ha a partner határozott,kezdeményező minden porcikájával érezteti hogy el akar élvezni és hogy engem akar.belemarkol a hajamba,beleharap a nyakamba

Neha nekem lenne kedvem a dominánsabb szerepet játszani (kikötözni,bekötni a szemét magamévá tenni) szóval teljesen kedvfüggő

2018. jan. 18. 20:38
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Kutatás? :) Jó ez a szó erre!!

Én szeretem, ha már akkor elkezd húzni és izgatni, mikor még olyan helyen vagyunk, hogy nem érhetek hozzá. Szeretem, ha vadabb, amikor lefogja a kezeimet és úgy indul lefelé. Meg imádom, ha gyengédebben kezd bele és azt viszi tovább. Végülis, ha érzi a rezgéseimet, hogy épp melyikre vágyom. :)

2018. jan. 18. 20:52

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!