Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek Karakas Hedvig leszbikus?
Figyelt kérdés
2018. jan. 18. 06:51
3/12 anonim válasza:
Utolsó: 🤦
Legalább annyi eszed lenne, hogy guglizol egyet mielőtt leégeted magad.
4/12 anonim válasza:
3: hulye kerdesre oda valo valasz. De hulye valaszban te se vagy gyenge.
5/12 anonim válasza:
Karakas Hedvig az egyik legismertebb magyar versenyző... de biztosan hülye a kérdés... 🤦
6/12 anonim válasza:
Ezt bírom én is, mikor a hülyéje értetlenkedik, ahelyett, hogy rákeresne.
Mondjuk illene ismerni is, na de mindegy.
Kérdésre válaszolva:
Nekem tetszik, mint nő, de nem csodálkoznék, ha kiderülne, hogy minimum biszex.
7/12 A kérdező kommentje:
2. 4. -> Köszönöm szépen az értékelhetetlen hozzászólásod. Kritikán aluli vagy, ezért kár volt fáradoznod a kommenteléssel. :D
2018. jan. 18. 10:46
8/12 anonim válasza:
Anno egy suliba jártam vele ,csak pár évvel volt felettem.
Volt akkor benne valami ami miatt azt hittem róla.De az higy ilyen sportot űz nem feltétlenül jelenti azt.Lehet egy kicsi biszex hajlam van benne.Nem tudom .
9/12 anonim válasza:
Betettem az instájára kérdést, hátha megtudjuk biztos kézből.
10/12 anonim válasza:
Én is egy suliba jártam vele, felettem járt, nincs neki párkapcsolatra ideje, nem rég jött haza edzőtáborozásból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!