Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, tetszik nektek Maris? A barátnőjéről mit gondoltok?
Figyelt kérdés
Aki nem tudná, Maris egy Youtuber, aki nyíltan vállalja, hogy leszbikus.2018. jan. 14. 17:25
1/15 anonim válasza:
Maris nekem jobban tetszik, mint Klaudia, de kifejezetten egyik sem az esetem.
2/15 anonim válasza:
Hetero vagyok de megválaszolom. Nekem Maris tetszik, Klau annyira nem, szerintem nem áll jól neki az összefogott haj, régen többet láttuk kiengedve, akkor jobban tetszett.
3/15 anonim válasza:
Maris nem, a barátnőjére nem emlékszem szóval ő se hagyhatott túl mély nyomot bennem.
6/15 anonim válasza:
Igen :D Klau is szép de inkább Maris.
7/15 anonim válasza:
Egyik se az esetem de Marist mint embert szeretem mert vicces, jópofa
8/15 anonim válasza:
Maris nekem sem az álmaim nője, de ettől függetlenül csinos csajszi, nagyon kedvelem a nyitott, pozitív személyiségét. Klaudia nekem ellenszenves. :(
10/15 anonim válasza:
Maris igazán szép lenne, ha lefogyna, és nem ezt a deszkás vonalat képviselné. Szerintem pár év, és kinövi, később jó nő lesz. Egyébként jó fej, kis bolond. Klaudia nagyon elhízott, smink többet dobott az arcán, mikor sovanyabb volt. A jelleme is antipatikus, külsőre meg egyáltalán nem az esetem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!