Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
( nekem tegnap a wow Szilveszteri bulin, egy meleg sraccal tancoltam:" I am gay, but you are beautiful", teljesen meghatodtam...:). )
40L
Életem nagy szerelmétől, a tanárnőmtől kaptam ezt a bókot, egy megnyert versenyt követően:
"Büszke vagyok rád, tudtam hogy sikerülni fog!"
Mivel az volt a kérdés mi volt a legszebb bók, amit valaha kaptam ezért annak ellenére válaszolok, hogy férfi vagyok…
Rólam tudni kell, hogy bottal három mozgássérült fickó vagyok. Így képzeleteitek nem sok bókot kaptam életemben. De egy mégis megragadt bennem, pedig már vagy 10 éve mondta nekem az akkori barátnőm.
Azt mondta: „szépek a kezeid.”
Hogy ez miért olyan nagydolog? Mert spontán jött! Nem volt ebben semmi színjáték. Mert higgyétek el, ha valamit megtanultam az az, hogy felismerjem, ha valamit csak amolyan ál jóindulatból mondanak nekem. De ez más volt!
Ezt komolyan gondolta. És mert tudom, hogy egy nő elsőre a férfi fenekét és a kezeit az arcát nézi meg, ezért számomra nincs is ennél szebb bók. Hogy:
„Szépek a kezeid.”
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!