Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem látni leszbikus párokat Budapesten?
Figyelt kérdés
2017. dec. 22. 16:05
1/14 Bajer válasza:
Mert szégyellik a dolgot. Fehérváron láttam leszbi csajokat, ők sem vállalták nyíltan, csak abból látszott, hogy a magasabb csaj rövid, hátra nyalt hajú volt és bunkó módon, túl férfiasan beszélt a boltban a pénztáros nővel. Az alacsony leszbi pedig nőies volt, hosszú hajú és meg sem szólalt, minél előbb szabadulni akart a boltból.
2/14 anonim válasza:
Pedig lehet, én többször láttam már, kicsit izgató is volt.
3/14 anonim válasza:
Utcán is láttam, parkban, fesztiválon, buliban is. Az előttem író jól megfogalmazta milyen a látványa. :)
4/14 anonim válasza:
Látni, csak nem tudsz róla, mert úgy viselkednek nyilvánosan, mint ha csak sima barátnők lennének.
5/14 anonim válasza:
#4 nem mindegyik titkolja, azért is írtam, hogy izgató volt, mert épp, hogy abszolút felvállalták azok, akiket én láttam, és nem szórakozó helyen történt, hanem fényes nappal a városban/buszon.
6/14 anonim válasza:
Mert rohadt sok a homofób és máskor meg pont az a baj, hogy nyilvánosan vállalják a másságukat?!
Talán ez lehet a válasz.
Amúgy meg aki egyáltalán nem lát, az vagy nem ismeri fel őket, vagy nem is néz körbe rendesen.
7/14 anonim válasza:
Páran felvállalják páran nem de egyébként látni csak jó helyeken kell járni
8/14 A kérdező kommentje:
És mi számít "jó helynek"?
2017. dec. 22. 20:11
9/14 anonim válasza:
Mert ez egy olyan ország ahol ezt bűnnek tartják. Nem csoda ha senki nem vállalja fel.
10/14 anonim válasza:
Pl késő este menj el a balaha környékére
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!