Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nálatok befolyásolja a vonzalom, netán szerelem kialakulását, hogy valaki kedves, figyelmes veletek és mennyire akar a kedvetekbe járni, meglepni bizonyos dolgokkal? Mennyire számít?
Figyelt kérdés
Kialakulhat emiatt plusz dolog a másik iránt?Vannak esetleg pozitív tapasztalatok?
Meg akarok hódítani egy nőt,aki még nem érdeklődik irántam,azért érdekelne.
(A kérdés lányoknak szól! :) )
2017. dec. 20. 23:07
11/12 anonim válasza:
Változó. Nekem ez a kapcsolton belüli udvarlás kategóriája, és abból fakad, hogy ismerem a barátnőmet és tudom mire van szüksége, mit szeret, mikor számít egy gesztus igazán.
Pl. a párom tudja hogy kávé nélkül nincs agyam, szóval néha az ágyba hozza nekem. Ez sokat számít mert személyes.
De elsőre én inkább próbálnék közelebb kerülni hozzá, és aztán meglepni valamivel.
Klisés, személytelen ajándékokat venni mint pl. piros rózsa, bonbon, maci csak mert jobb ötleted nincs, felesleges.
27, LL
12/12 anonim válasza:
Nem, abszolút nem befolyásolja. Sőt én személy szerint rosszul vagyok ha valaki folyton a kedvemben akar járni. Viszont vonzalom és szerelem nem ettől fog kialakulni, mert a vonzalom az inkább a testi adottságokon múlik, a szerelem meg hát a legjobb példa hogy akkor is tudsz szeretni valakit ha az illető éppen semmibe vesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!