Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Van itt olyan lány, aki úgy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan lány, aki úgy érzi, a párkapcsolatot nem neki találták ki?

Figyelt kérdés

A kérdes leszbikusoknak szól.

Ha te ilyennek tartod magad; miért? Volt már párkapcsolatod? Meddig tartott? És mit éreztél akkor?

2017. dec. 18. 09:58
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
38%
Inkább az a kérdés melyik nem...
2017. dec. 18. 10:19
 2/11 A kérdező kommentje:
Hidd el, van olyan.
2017. dec. 18. 10:31
 3/11 A kérdező kommentje:

Azt hiszem kicsit meggondolatlanul írtam ki a kérdést, de azért köszönöm a privát áradatot.

Nem hármasozni akarok,

Nem egyéjszakás kalandokat keresek,

Nem kíváncsi lányok szexuális éhségén akarok segíteni,

Nem ismerkedési céllal írtam ki ezt a pofon egyszerű kérdést.

Ja és nem utolsó sorban pasik hittérítő üzeneteire és ajánlataikra se szorulok rá.

Csak arra voltam kíváncsi, hogy azok a lányok, akik nem akarnak párkapcsolatot, miért nem akarnak.

Így a kérdéssel kapcsolatos válaszokat még mindig várom.

2017. dec. 18. 11:54
 4/11 anonim ***** válasza:
85%

Szerintem azért mert nem voltak igazán szerelmesek

Saját példával tudlm ezt igazolni...

jó pár évig nem tudtam elképzelni hogy kapcsolatban legyek és 1 emberrel legyek huzamosabb ideig mert bárhogy próbálkoztam mindenkit megcsaltam..

aztán jött egy lány aki miatt másra sem tudtam nézni (jó az elején volt egy kis botlás) de 1 éve csak vele vagyok és tökéletesen elég számomra. Életemben nem gondoltam hogy

2017. dec. 18. 12:58
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
* hogy azon fogok gondolkozni hogy gyerekem lesz és meg komolyodok stb..
2017. dec. 18. 12:58
 6/11 anonim ***** válasza:
Én egy kicsit így érzem magam. Talán azért mert mindig rossz emberbe szerettem bele. Ezáltal mindig csak pofára esés volt a vége. Aztán jött az első nagy szerelem, eleinte nem hittem hogy más lesz mint a többi, de végül nagyon beleszerettem abba a lányba, odáig voltam érte, és én nagyon komolyan gondoltam vele, vele akartam leélni az életem, nem érdekelt más. De ő nem így volt ezzel, megcsalt több emberrel is, össze-vissza hazudozott, rengeteg fájdalmat okozott. Mégis kitartottam mellette bármennyire is fájt, amit tett, mert én egy biztos pont akartam lenni az életében. Viszont egy szép napon ő úgy döntött, hogy nincs rám többé szüksége. És végleg eldobott magától, de természetesen előtte még jól belém rúgott párszor. És ott megtört bennem valami. Azt éreztem, hogy lehet az én hibám az egész. Lehet, hogy én rontottam el mindent, azzal hogy jót akartam neki. És ez így nagyon kikészített. Sok idő telt már el azóta hogy ez történt, és bár nagyon szeretnék egy normális párkapcsolatot, egyszerűen azt érzem, hogy ezt nem nekem találták ki.
2017. dec. 18. 14:14
 7/11 anonim ***** válasza:

Én :D Nagyon a sor végén álltam mikor a szociális kapcsolatokra való készséget osztották.

Nehéz belőlem mélyebb érzéseket kicsikarni,és alapból magamnak való nehéz eset vagyok,el se tudnám képzelni hogy valaha is belém szeressen valaki :D

2017. dec. 18. 16:52
 8/11 anonim ***** válasza:

De Shaney, én szeretlek!

*drámai zene a háttérben, a kamera váltogat kettőnk arca közt, fokozva a drámát és a választ, ami majd egyszer csak jönni fog*

2017. dec. 19. 11:39
 9/11 anonim ***** válasza:
Köszii xD
2017. dec. 19. 16:25
 10/11 anonim ***** válasza:

Köszi? KÖSZI? Ennyit tudsz kinyögni annyi év után? Tee... szajha! *kiviharzik a szobából*

Bocs, ma szappanopera hangulatom van. :D

2017. dec. 19. 23:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!