Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
15 évesen hol tudnék párkapcsolatot találni?
Pontosabb az lenne a kérdésem, hogy egy normális, aranyos, korombeli (14-16 éves) lányt hol tudnék találni/hol tudnék ismerkedni.
Eddig még nem volt párkapcsolatom, de lassan szeretnék egyet.
Ha nem suliban, akkor hol tudnék találni? Bulikban? Parton?
Az gáz, ha csak leszólítanék valakit az utcán, nem?:/
170cm magas vagyok, szóval az alacsonyabbak közé sorolnám magamat.
És ha egy lánnyal el akarok lenni, milyen témákat kéne feldobnom, hogyan keltsem fel a figyelmét, mit csináljak?
A válaszokat előre is köszönöm!
Szerintem párt kéne találnod, nem párkapcsolatot. 15 évesen....? Hallod, most megfogtál.
Suliban a legkönnyebb. Utcán leszókíthatsz bárkit. Max furán fognak rád nézni, ha nem jössz be nekik. Pl a bátyámhoz odament egy lány. Aztán nem lett belőle semmi, de ez már nem lényeg. Kocsit egyébként szerintem attól is függ, hogy ciki-e vagy sem, hogy hol élsz, melyik városban.vagy faluban.
Ha a lány szeret valamit, kérdezz azzal kapcsolatban. Az ember mindig sokat tud beszélni arról, amit szeret.
Amúgy ha idősebb lennél azt mondanám, hogy bulik/házibulik, fesztiválok, stb. ahol elég könnyű találni valakit (igaz részegen, és többnyire 1 éjszakánál többen is lesz belőle xd, de akkor is)
15 évesen ezt igy nem kell eröltetni.!!
Mivel suliba jársz-igy van/lesz bővem esélyed rá hogy egy lány megtetszik és összejöttök.
én 14 és fél vagyok 161 cm ,ugyhogy nem vagy alacsony ;) , nem gáz egyáltalán az utcán leszolitani de NE ugy csináld hogy szia .... , hanem odasimulsz és cipőtköts vagy megkérded hány óra van helyzettől függ , az meg nagyon jó pont ha ő szól hogy a cipőd ki van oldodva :D , oda kell simmulni szépen és aztán ugy szóba elegyedni , nézz ˇ"love story " kat youtubeon fog segíteni ;)
, igen a könyvtár biztos jó még nem próbáltam ,én egy versenyen ismerkedtem egy lannyal 3 hónapig tartott.... ,szerintem a park (itt rendes lányok vannak ) és bolt pl. sok hly van ahol rád talál a szerelem , én párt keresek de még ebben az időben rájöttem szinte lehetetlen :( ugyhogy élvezem az eggyütt töltött időket :)
Köszönöm az eddigi válaszokat! :)
#9 Járok sportolni; kondizok és atlétikázok. Az utóbbinál egy lányba bele is szerettem, de vele a dolgok nem alakultak tökéletesen..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!