Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Lányok ti masztiztatok már...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ti masztiztatok már együtt, és ha igen akkor egymásnak is csináltátok már?

Figyelt kérdés
2017. dec. 16. 15:57
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
27%

Találós kérdés:

mennyire ostoba az a nő aki olyat mond, hogy férfiak nélkül jobb lenne az élet?

válasz:

mélységesen!

az egész evolúciót nem érted kis csillag, ha ilyen gondolat hagyja el a buta agyadat.

37f.

2017. dec. 20. 08:17
 12/22 anonim ***** válasza:
100%

Ezt most kinek írtad? Merthogy itt senki nem mondott ilyet. :D

2017. dec. 20. 08:41
 13/22 anonim ***** válasza:
a 8-as irta
2017. dec. 21. 00:20
 14/22 anonim ***** válasza:
25%

Az erőszakmentes kommunikáció (EMK) az a feledésbe merült nyelv, amelyen azok az emberek beszélnek, akik törődnek egymással és harmonikus életre vágynak.

Rosenberg doktor történetek, példák és párbeszédek segítségével kínál gyakorlati megoldásokat a nehéz kommunikációs helyzetekre.

Amit megtanulhatunk a könyvből: A lehetséges konfliktushelyzetek békés párbeszéddé alakítását;

Szakítást a dühbe és depresszióba torkolló gondolkodásmóddal;

Olyan kifejezésmódot, amely segít elkerülni az ellenségeskedést;

Az empátia gyógyító erejét felhasználva együttérzéssel kommunikálni;

Minden megnyilvánulásban meghallani a `köszönöm` és a `kérem` szavakat;

Teljesebbé tenni az életet magunk és mások számára.

2017. dec. 21. 08:22
 15/22 anonim ***** válasza:
100%

"Gusztustalan hogy egyes csavók azt kepzelik a fa...uk megváltas a nőknek, hat pont nem bőven jobb lenne a világ a sok beképzelt fa.. nélkül"

Ez nem azt jelenti hogy férfiak nélkül jobb hely lenne a világ, hanem hogy idegesítő hogy egyes pasik nem tudják felfogni hogy vannak olyan nők akiknek nem kellenek. Lehet hogy nem a legjobban fogalnazott a #8 válaszoló de nem mo dhatjuk higy nem lett kiprovokálva.

2017. dec. 21. 09:16
 16/22 anonim ***** válasza:
76%
8as vagyok. Kedves utolsó köszönöm a nellettem álló érveidet pontosan igazad van. Azt írtam hogy a beképzelt csávók nélkül lenne jobb nem pedig ha nem lenne pasi. De ha már itt tartunk manapság a férfiak nélkül is boldogan megoldható a gyermekfogantatás 😃
2017. dec. 21. 11:16
 17/22 anonim ***** válasza:
51%

azt írja, hogy férfiak nélkül is megoldható a fogantatás, és odatesz a végére egy mosoly jelet.

Hát van baj az agyadban! Milyen világban szeretnél te élni?

2017. dec. 21. 14:59
 18/22 anonim ***** válasza:
62%

Gratulálok sikerült a lényegbe belekötnöd megint.

Igen férfiak nélkül is megoldható pl: mesterséges úton vagy örökbefogadással. És mielőtt leírnád hogy ahhoz is kell férfi, igen de így nem kell lefeküdni egy férfival. Mert a vita abból indult ki hogy valami okos megint elkezdett beszólogatnia leszbikus kategóriába hogy "csak férfi meg nő tud rendesen szexelni egymással". Ez húzta fel a #8 válaszolót. Merthogy minden leszbikus kérdés alá be kell írnia valami hímsoviniszta férfinak az elmés megjegyzését.

Milyen világban szeretne élni?

Olyanban amiben nincsenek olyan férfiak akik nem bírják békén hagyni a leszbikusokat. Egy szóval nem mondta hogy ne legyenek férfiak. Azt te magyaráztad bele. Aztán leírta mégegyszer: "Azt írtam hogy a beképzelt csávók nélkül lenne jobb nem pedig ha nem lenne pasi."

Ezt nehezedre esett elolvasni?

Találós kérdés:

mennyire ostoba az akinek háromszor kell elmagyarázni valamit.

válasz:

mélységesen!

2017. dec. 21. 16:33
 19/22 anonim ***** válasza:
80%

8as vagyok. Ooh woow utolsó dobok egy pacsit meg egy puszit. Én már nem mondok többet hisz mindenbe bele van kötve. Pont az ilyen emberek miatt ilyen nyomorult a vilgáunk... Köszönöm hogy megmondtad a frnakót.

Puszi

21ll

2017. dec. 21. 20:25
 20/22 anonim ***** válasza:
24%

a 18-nál kezd elgurulni a gyógyszer :)

A pasik sosem bántják a leszbikusokat. Az a pasi aki meg merészel szólítani egy leszbikus nőt ismerkedési céllal, olyan osztást kap, hogy hónapkora elmegy a kedve a csajozástól. Agresszívek vagyok, és nagyon rossz a természetetek. Vissza lehet olvasni, itt a példa ebben a topikban, hogy a két leszbikus hozzászóló a legagresszívebb mindegyik között. És általában TI támadjátok a férfiakat. Nekünk pasiknak tetszik ez a leszbikusság dolog, szívesen néznénk is titeket sex közben. rengeteg pasi fantáziál is erről.

Szóval nagyon el vagy tévedve.

2017. dec. 21. 21:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!