Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehetek leszbikus?
Figyelt kérdés
(elegem van a fiukból mert egy szemétládák, ezért más útra szeretnék térni.Hogy tegyem?)2017. dec. 14. 21:23
1/12 anonim válasza:
Vegyél vibratort.
A leszbikusság nem elhatározás kérdése.
2/12 anonim válasza:
A drámáddal a lányoknak se fogsz kelleni.
3/12 anonim válasza:
Probald ki lannyal, es akkor elvalik hogy ez bejon e neked vagy sem
4/12 anonim válasza:
Megnyugtatlak, lányban is vannak "szemétládák".
Ugyanis az hogy valaki bunkó vagy nem, SZEMÉLYFÜGGŐ!
És nincs ilyen hogy nah most akkor leszbi leszek, remélem ezt Te sem gondoltad komolyan...
5/12 anonim válasza:
Sehogy,ezt hagyd meg nekünk.neked sajnos muszáj lesz azokkal a szemétládákkal kezdened :)
23/L
6/12 anonim válasza:
Tuti találsz valami tutorial-t YouTube-on
7/12 anonim válasza:
Sajnálom,ez nem így működik.
Max próbáld ki csajjal ,hogy milyen!
8/12 anonim válasza:
Hány éves vagy, tizenöt??? Jesszus...
9/12 anonim válasza:
Ez azért nem megy ilyen könnyen (bár én adnám :D) de azért nem olyan egyszerű az élet leszbikusként sem. És szerintem nincs ilyen útmutató, hogy hogyan váljunk leszbikussá, szóval ebben nem hiszem, hogy tudnék segíteni, de ha szeretnél valakivel beszélgetni a témában, akkor én itt vagyok :)
10/12 anonim válasza:
Inkább beszélj olyannal aki jártas ebben a témában. Én szeretek erről beszélni.. ha gondolod írj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!