Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Szerintetek mit érezhet? Mit...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit érezhet? Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Az történt hogy a barátnőm szakított velem mert sok ideje veszekedtunk és már nem bírta. Nem vesztünk össze jóban maradtunk beszélünk rendszeresen és néha találkozunk. Kb egy hete nála aludtam és már az eleje is furcsa volt mert nagyon intim volt a viszony és egyszer csak felhozta hogy többet akar.. szexeltünk.. én azt hittem ennyi lesz de egész este olyan volt mint “régen” szorosan hozzambujt puszilgattam ő is engem. Mondta hogy akkor most váltsunk át barátba mert dolga van. Teljesen feszült és ideges lett ezután odamentem megoleltem és megpusziltam és lenyugodott.

Reggel azt mondta hogy ez egy egyszeri alkalom volt és felejtsük el és ne mondjam el senkinek aztán hosszan megolelt.

Megkérdezni nem kerdezhetem meg tole mert ha erről próbálok beszélni mindig azt mondja hogy barátok vagyunk csak és elkezd kiabálni velem.

2017. dec. 9. 21:42
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

SOHA NE ADD FEL! SOHA!

akármit tett, amiért szégyelli magát, soha ne add fel. (mert sokszor ez az ok a visszautasításra)

ha szeretsz valakit, akkor küzdj érte. én így értem el a boldogságot. évek küzdelmével!

Menj utána, és keresd, és tudasd vele mit érzel! Beszéljétek meg!

Azzal veszekszel aki érdekel, és akit szeretsz.

Ezt ne felejtsd el :D

2017. dec. 9. 22:27
 2/5 anonim ***** válasza:

valószínűleg hiányzol neki és még össze van zavarodva, főleg ha még szeret, de mondjuk bántottad is a sok vitákkal.

én az exemmel csak úgy tudtunk szakítani normálisan, hogy teljesen megszüntettük a kapcsolatot. se telefon, se chat, se találkozások, mert mikor elkezdtünk másokkal ismerkedni egyből előtört a féltékenykedés és minden jó emlék rosszá vált, így barátság lehetetlen volt. megbeszéltük, hogy pár év elteltével megpróbálhatunk barátok lenni.

2017. dec. 9. 22:30
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Kissé zavart a lány idegrendszerileg is...

Én úgy gondolom, hogy nem kell nagyon gondolkoznod vele bármin is a továbbiakban. Elragadta a hév, kettesben voltatok megint és hát miért ne, úgy volt vele. Aztán mikor elmúlt ez a meghittség, visszazökkent.

Nem akar ő már tőled semmit, sőt, úgy tűnik még idegesíted is valamilyen szinten, ezért üvöltözik.

Fogd fel csak sima szexnek. :/

2017. dec. 9. 22:34
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :)
2017. dec. 13. 21:01
 5/5 anonim ***** válasza:
Mi történt azóta kérdező?:)
2019. márc. 12. 22:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!