Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Leszbikus ismertetőjegyek/jelek?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Leszbikus ismertetőjegyek/jelek?

Figyelt kérdés

2017. dec. 9. 09:09
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
42%

Sokan mondják, hogy ha rövid haja van egy lánynak akkor az már meleg, de ez nem mindig van így ez nem egy nagyon kimagasló jel. Nyilván van akin lehet látni ha meleg főleg ha egy lány fiúsabb vagy eseteleg ha van egy beszélgetés és felmerülnek a melegek akkor ő azt jól fogadja nem szólja le őket. Szerintem az egy jel lehet ha egy lánynak soha nem volt még kapcsolata fiúval példaként itt vagyok én sosem volt fiú barátom sosem csókolóztam fiúval és semmilyen testi kapcsolatba nem kerültem velük és ez a baráti körömnek is feltűnt és már sokak kezdik azt sejteni,hogy leszbikus vagyok. Szóval szerintem ez egy nagyon nagy ismertető jel.

18/L

2017. dec. 9. 09:34
 2/17 A kérdező kommentje:
Attól függ :D De várom még a válaszokat :)
2017. dec. 9. 09:39
 3/17 anonim válasza:
70%

A legtöbben látni, fiúsabb vagányabb kinézet, de vannak egészen nőiesek is, akikből ki nem néznéd.

Sajnos én sem tudom észrevenni őket, pedig érdekelne a dolog.:(

2017. dec. 9. 10:16
 4/17 anonim ***** válasza:
65%

Rengeteg ismertetőjegy van és minden embernél személyreszabott.

Az összképet kell nézni. Vagy van érzeked hozzá, vagy nincs. Vedd elő gondolatban a leszbikus ismerőseidet és elemezd ki őket. Ha nincs ismerősöd, légy kreatív és keresgélj a neten.

2017. dec. 9. 10:24
 5/17 A kérdező kommentje:

Van akire teljesen biztos voltam benne, hogy az és nem volt xD Volt akiről nem is gondoltam volna mégis az.

Nem jó a radarom :( De am nem ezek olyan szélsőséges esetek voltak h bárkit megtévesztene, úgyhogy nem tudom a rákérdezésen kívül mi lehetne jel...

2017. dec. 9. 10:30
 6/17 anonim ***** válasza:
100%

Nincsenek egyetemes ismertető jelek.

A rövidhajú nő ismerőseim 99%-a heteró. Olyanokból is rengeteg heterót ismerek akiknek nemcsak a haja rövid, de férfiasan öltöznek/néznek ki.

Rengeteg nőies leszbikus van, nevük is van, lipstic leszbikusoknak hívják őket, és ők a szintén nőies nőkhöz vonzódnak. A femme lányok is nőiesek, csak ő a butch(fiúsabb leszbikus) lányokhoz vonzódnak általában.

Tehát a leszbikusok tetemes része nőies.

A vagányság/ vagány stílus nem jár együtt automatikusan a fiús kinézettel, lehrt valaki egyszere nőies, mégis vagány, kemény nő, pl.Charlize Theron.

Egyezményes gesztusok sincsenek, mivel mindenki egyedien használja a közismert gesztusokat, még az sem mérvadó ha hosszasan megnéz nőket, mivel heteró nők között is létezik az ún.rivális méregetés.

Nem tudod tehàt kitalálni valakiről, hogy leszbikus-e míg meg nem ismered közelebbről.

2017. dec. 9. 11:04
 7/17 anonim ***** válasza:
80%
A rövid haj egy hatalmas butaság, a 40 feletti nők 90%-ának rövid a haja, ez alatt is ez a szám minimum 50%. Az, hogy a témát miként fogadja, abban sem vagyok biztos. Mert ha titkolja és nem vállaja fel magát, elítélheti. Van egy meleg barátom, állandóan “szídja” a melegeket, hogy ne derüljön ez ki. A hüvelykujj gyűrűre mondták ezt egy időben, hát nem tudom. Ritka, hogy valakinilyet hordjon. Esetleg ha a példaképe vagy színésze leszbikus, a filmje vagy sorozata ilyen témájú. Az egyetlen dolog számomra, amiből én személy szerint ezt leszűröm, az a mozgás. Ismertem egy középkorú nőt. Rövid haja volt, de elég nőies, bár vékony és izmosabb. Mindenki azt mondta csont hetero meg tuti van pasija, volt is neki mindig blablabla. Aztán elkezdtem megfigyelni, hogy hogyan jár-kel. Majd’ szétesett a nő, olyan lazán közlekedett. A kezeit figyeltem, hogyan fog meg valamit, hogyan tűri el a haját, hogyan túr bele, miképp veszi le a pilcsijátvvagy ilyesmi. Megláttam benne a férfias vonásokat. Ezek árulkodóak, a lazaság. Az ülése. Mint egy férfi, nagy lazán elterülve ült, a kezeit is úgy rakta. Persze ez sem 100%, hogy mindenkinél beválik, akikkel eddig találkoztam, mindben volt hajlam akiben felfedeztem ezeket a mozdulatokat. Később kiderült ez a nő is inkább a nőket szerette, bár biszex, volt benne hajlam. Valakinél a radar nagyon jól működik, valakiben kevésbé. Ezt lehet fejleszteni, de valamikor adja magát a helyzet. 17/L :)
2017. dec. 9. 12:15
 8/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, az utolsó kettő pláne nagyon hasznos válasz volt! Várom a továbbiakat! :)
2017. dec. 9. 12:32
 9/17 anonim ***** válasza:
54%

Nagyon más szerintem nincs, kérdező. Alapvetően ha valaki nem vallja be másoknak, de még magának sem, akkor akármilyen gaydarod is van, tökmindegy, hisz nem vállalja fel.

Nekem van pl. egy ismerősöm, nagyon csinos, picit már idősebb nő. Alapvetően egy határozott, karakán személyiség és még durvábban tudja bámulni a nőket, mint én, holott állítása szerint a pasikhoz vonzódik, nőknél "csak megnézi, ami szép".... :D :D Aha... És még nem is az a heterós rivalizálásos bámulás, ezt pontosan tudom róla, hogy semmi szüksége arra, hogy másokhoz hasonlítgassa magát, pontosan tisztában van önmagával minden téren. De elmondani meg 100%, hogy nekem nem fogja, hogy vonzódik-e a nőkhöz, mert zárkózott ember. Aztán mégis volt néha olyan beszólása vagy mozdulatai, hogy a fene se igazodik ki rajta :D

Amit a 84%-os lányzó ír, az nagyon jó, ügyes megfigyelő! :) Az ilyenekből tudsz esetleg következtetni, ahogy megnéz másokat, szimplán érdeklődve teszi, esetleg tényleg csak irigykedésből vagy van valami vágyakozás is a tekintetében.

Van amúgy egy kolléganőm, aki roppant közvetlen, már kb. 2 nap ismeretség után hozzáért a karomhoz-hátamhoz, mintegy "véletlen", közben tudom róla, hogy pasija van egyrészt, másrészt hogy ezek nem flörtölésnek szánt jelek, mert tök más mellé a testbeszéde. Az elején kb. minden szőrszál az égnek meredt a hátamon ilyenkor, aztán rájöttem, hogy ő ilyen természetileg, nem kell többet belelátni.

Mindig muszáj az összképet nézni és nem belekeverni a személyes érzéseket, így viszonylag egész korrekt következtetéseket lehet levonni. Pl. igazából rólam sem mondaná meg senki, nem vagyok hű de nőies, inkább ilyen póló-farmer szomszédcsaj típus, szóval ilyen látsz belőle naponta tucatjával :D De nagyon még a gyanú sem merült fel, mondjuk én is kicsit zárkózott vagyok, nem teregetem ki a magánéletem.

Azt gondolom, csomó ilyen hozzám hasonló csaj van, így ha nem mozognak meleg körökben, legyen az akár buli vagy társkereső, ha az orrod előtt áll pl. a buszon, akkor senki nem fogja tudni kiszúrni, hogy mi a szitu.

2017. dec. 9. 13:27
 10/17 anonim ***** válasza:
37%

Vannak olyan dolgok, amikről a kívülállók nem feltétlen mondják meg, hogy leszbikus az illető, de a leszbikusok hordanak ilyeneket, elég sokszor jelképesen.

Ing, rövidujjú póló mellkason lévő kis zsebbel és felhajtott ujjal, gyűrű a mutató- vagy hüvelykujjon, rövid körmök (bár ez inkább felnőtt korban jellemző, nekem is hosszúak mert még nem vagyok szexuális kapcsolatban), szivárványos kiegészítők, sok kék és kevés rózsaszín.

Most ezek jutottak eszembe, de nyilván nem csak és kizárólag leszbikusok öltöznek így.

2017. dec. 9. 15:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!