Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Társadalmi elvárások, "normáli...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Társadalmi elvárások, "normális" élet vs. Szerelem, boldog élet. Elhagynád a tökéletes férj-jelölt barátodat, ha szerelmes vagy egy nőbe?

Figyelt kérdés

Van itt még aki hasonló helyzetben volt? Hogyan alakult az életed?Nem bántad meg, hogy felvállaltad az irányultságod? Ha nem tetted meg, helytelennek érzed az akkori döntésed? Nagy dilemmában vagyok, nem tudom, hogy éljek normális életet és szenvedjek csendben, vagy vállaljam fel magam, legyek boldog és küzdjek meg a homofóbiával.A családom nagyon konzervatív, és eléggé félek tőlük is és a társadalmi kirekesztéstől is, de nem szeretem a barátom, egy nőt szeretek, a szívem mélyén mindig is a nők vonzattak jobban.

(Nem,nem fogunk hármasozni).

2017. nov. 30. 13:46
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Nekem sosem fért a fejembe,hogy van ilyen egyáltalán,hogy valakinél felmerül az,hogy azért köti össze valakivel az életét,hogy másoknak az jó legyen.

Még ha a szüleid is,és ha heteró lennél,akkor sem azzal kell összekötnöd az életedet,aki nekik tetszik.

Ez nem szimplán meleg kérdés,hanem annak a kérdése,hogy te a SAJÁT életedet éled,és nem az övékét.

Ha ők konzervatívak,az az ő dolguk.De nem várhatják el,hogy te is hasonló légy,mint ők.

A szüleinket,gyerekeinket nem választhatjuk meg,csak a társunkat ideológiák,közös világnézet,gondolkodás alapján.

2017. nov. 30. 22:42
 12/14 anonim ***** válasza:
Szerintem el. Nem tudnék hazugságban élni.
2017. nov. 30. 22:49
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Pont ilyen helyzetben vagyok .

Boritottam , elhagytam a budai villát , a társadalmi elvárásokat , nem tudtam magamnak tovább hazudni , mindig nőbe voltam szerelmes .

( sajnos a barátnőm nem borított .... :((((. )

2017. dec. 3. 06:27
 14/14 anonim ***** válasza:
52%

24 vagyok de a helyedbe tuti nem hagynám el. ....

Amit eddig a lanyokbol láttam. ... 😆😆😆😆 vicc az egész,

2018. ápr. 6. 15:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!