Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Leszbikus párok ti csak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Leszbikus párok ti csak orálisan elégítitek ki egymást vagy használtok segédeszközöket is?

Figyelt kérdés

Illetve mit szoktatok csinálni? Biszexuális vagyok és eddig csak pasimijaim voltak. Most 6 hónapja vagyok együtt egy lánnyal ( korábban is volt nővel kalandom de az is csak orális volt) és eddig még vele is csak azt csináltam, de hiába vagyok szerelmes a lányba többre vágyom a pettingnél, ti mit szoktatok tenni hogy teljes legyen az élvezet?

Kérlek CSAK olyan válaszoljon aki a témában jártas.

Köszönöm:)

26/l

2017. nov. 27. 11:49
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
0%

Nem gáz ha neked több kéne én megadnám

😘

2017. nov. 28. 10:08
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Mi leszbikus párként szoktuk az orált, ujjazást, misszionárius pózban egymásra mozgunk (nem tudom, hogy ennek van-e valami hivatalos kifejezése, de mi mindketten eltudunk tőle élvezni és nagyon jó :D), használunk felcsatolhatóst, de egyéb huncutságokkal is feldobjuk (kikötözés,szemek bekötése) stb..

Én nem tartom magam biszexnek attól, mert feldobjuk egy-két dologgal néha az együttléteket, soha nem volt pasival egyikünk sem, és soha nem tudnék egy pasit sem kívánni, sőt undorodom, ha rágondolok.

Attól, mert használunk mondjuk felcsatolhatóst néha én arra is úgy gondolok, hogy a barátnőmhöz tartozik és akkor is ő csinálja, vele fekszem le, nem úgy, hogy az egy farokpótlék lenne..

A lényeg, hogy mindenki találja meg, hogy mi a jó neki és a párjának, sokáig én is viszolyogtam egyébként pl. a felcsatolhatóstól, de aztán úgy gondoltam egy próbát megér és nem kell úgy gondolnom rá, hogy az bármilyen formában kapcsolódik egy pasihoz, hanem a barátnőmhöz kötöm az élményt és végül is nekünk bejött.:)

Sok sikert nektek!

2017. nov. 28. 12:14
 13/13 A kérdező kommentje:
Utolsó köszönöm szépen a választ:)
2017. nov. 28. 17:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!