Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Miért vagyok ennyire féltékeny?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vagyok ennyire féltékeny?

Figyelt kérdés

A barátnőm szokott járni massziroztatni magát ami nekem minden egyes alkalommal baromi szarul esik.

Ép ésszel tudom, hogy szüksége van rá, mert mindig be van állva a nyaka, válla, de egyszerűen viszolygok attól, ahogy elképzelem, hogy más hozzáér..

Hogy küzdhetném le ezt az érzést??? :(

2017. nov. 20. 23:41
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Zanulj meg egy könyebb masszást, és nem fog máshova járni 😊 úgytudom vannak ilyen gyorstalpalók
2017. nov. 21. 00:14
 2/6 anonim ***** válasza:
Jaj, már itt is a masszázs... xD
2017. nov. 21. 03:05
 3/6 anonim ***** válasza:
mert azt gondolod nem vagy elég jó meg majd talál jobbat
2017. nov. 21. 06:56
 4/6 anonim ***** válasza:

Mennyi idősek vagytok?

Erős akaratú és idegzetű ember egyszerűen elnyomja magában ezt az érzést.Az én párom is jár masszőrhöz,fodrászhoz, kozmetikushoz stb., ráadásul még jó nagy baráti köre is van és minden barátnőjével intim a viszonya, tehát minden találkozásnál ölelés, puszi. Én annyira imádom, hogy arra is féltékeny lennék ha csak beszélget mással, de még soha nem rendeztem jelenetet,soha nem tettem szóvá.Fejben kell eldönteni,hogy abbahagyod, mivel taszító és szánalmas is egy féltékenykedő ember . Önkontrollt kell gyakorolni.

2017. nov. 21. 09:56
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Azért vagy féltékeny, mert ki akarod sajátítani a barátnődet. Ne sajátítsd ki ennyire az embereket, mert ez nem vezet jóhoz. Ő egy külön ember és te is az vagy, normális kereteken belül azt csináltok amit akartok, és egyikőtöknek sincs joga ahhoz, hogy ideges legyen emiatt a másikra.
2017. nov. 21. 10:43
 6/6 A kérdező kommentje:

4-es:

Én 26, Ő 36. Nekem Ő az első nagy szerelmem, szóval most tapasztalom meg ezeket a dolgokat először, és tudom van még hova fejlődnöm.. nem szeretnèm, hogy a folyamatos féltékenykedésem tegye tönkre a kapcsolatunkat. Tényleg dolgozom rajta, hogy elnyomjam ezeket a dolgokat, megváltoztassam a gondolataim. Egyébként teljesen megbízok benne, nem ad okot arra, hogy féltékeny legyek rá, csak magamnak kreálom a problémákat :(

2017. nov. 21. 19:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!