Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok titeket érdekel vagy kipróbálnátok a bdsm-es szexet? és ha igen melyik szerepben?
Figyelt kérdés
2017. nov. 12. 21:01
11/20 anonim válasza:
+ switch (aki mindkét szerepet szereti)
12/20 anonim válasza:
Köszi #10-11, én ezt nem tudtam, mivel nem mozgok a témában :) De most már tudni fogom!
Még mindig a #6os
13/20 anonim válasza:
Nekem meg a mondanivalóm kifejtésében esett jobban az aktív kifejezés de köszi az infót/kötekedést/tájékoztatást vagy aminek csak szántad :)
Én pedig a hetes és nyolcas válaszoló volnék
14/20 anonim válasza:
Igen dominaként!Voltam már pársszor az is!
Leszbikus kérdés ideírom mielőtt zaklatnának a pasik engem is.
15/20 anonim válasza:
Nincs olyan, hogy bdsm szex. A szex az érzelmek kifejezésének eszköze, a bdsm meg egy hülye, aberrált fétis, pisis farkú kisfiúknak meg mopszképü 30-40 éves szűzbácsiknakm
16/20 anonim válasza:
Igen érdekel és ki is próbáltam már alárendeltként
17/20 anonim válasza:
15-ös remélem érted az üzenetet a 0%-os értékelésedben :D
És ha levontad a tanulságot, akkor a továbbiakban ugye nem ugatsz bele olyanba, amihez nem értesz :D
18/20 anonim válasza:
A cseresznye32 nevű 32 éves pasinak üzenném:
1. Nincs kedvem ismerkedni
2. Kimelem a másik válaszomból a lényeget:
- A leszbikus kategóriában természetes, hogy csak lánnyal próbálnám ki.
20/20 anonim válasza:
Engem az alárendelt szerepben érdekelne a dolog
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!