Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok titeket érdekel vagy kipróbálnátok a bdsm-es szexet? és ha igen melyik szerepben?
Ügyes húzás!-)
Ha Te lány vagy akkor Én is
Szerintem egy lány sokkal keményebben meg tud kínozni egy lányt, mint egy férfi. Mert ismeri a női test és lélek működését és tudja, hogy vannak a gyenge pontjai. Amin keresztül bármit el tud érni.
Férfi dommal próbáltam, kipróbálnám dominával is.
Lightosabbat Mindkét oldalról szívesen,de inkább talán aktív ha még be is öltözhetek hozzá :D
Sosem viseltem még ilyen szadomazo cuccot de az alkalom kedvéért olyan talpig fekete latexbe/bőrcuccba öltöznék ahogy illik!
A privát üzenetküldőknek innen is üzenném,hogy nem tűnik fel hogy a leszbikus kategóriában van a kérdés és a válaszom is? Nem pasival képzelem el a dolgokat
Előző voltam
Én is kaptam pár darab privátot, de nem akarok rájuk válaszolni, így itt írom le a lényeget, ha nem haragszotok:
- A hümmögésem nem erotikus morgás volt, hanem elgondolkodás.
- A leszbikus kategóriában természetes, hogy csak lánnyal próbálnám ki.
- Nem megalázni szeretnék egy másik lányt, hanem uralkodni felette. Sokkal határozottabban irányítani, és az átlagosnál kevésbé finom módszerekkel kielégíteni.
- Nem tudom, hogy mik lennének ezek a módszerek, nyilván meg kell beszélni a másikkal, hogy meddig lehet elmenni. De mindent azért én sem vállalnék, hiába nem én lennék a passzív fél.
- Nem veszünk be férfiakat, főként nem arra, hogy ketten alázzunk egy férfit .__.
Bocs, hogy beleszólok, de keveritek egy kicsit a szezont a fazonnal. Aktív-passzív szerep a meleg férfiaknál van.
Itt szubmisszív van és domináns.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!