Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » (leszbikus kérdés) Szeretitek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

(leszbikus kérdés) Szeretitek a sminket és az ékszereket magatokon vagy egy másik lányon?

Figyelt kérdés

2017. nov. 11. 12:22
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Én egyeltalán nem simnekelem magamat ékszert is csak fülbevalót hordok és néha napján karórát. Jobban szeretem ha a barátnőm természetes, de persze egy kis sminket eltudok fogadni, de túl sok már ne legyen, az hogy milyen ékszert hord az számomra majdnem, hogy mindegy, de azért ne hordjon 20 karkötőt meg minden ujján gyűrűt, mert az szerintem túlzás.
2017. nov. 12. 06:35
 12/13 anonim válasza:
Én általában sminkelem magam és ékszert is hordok. Más lányokon sem zavar, de az se baj, ha ők éppen nem szeretik egyiket se.
2017. nov. 12. 14:46
 13/13 anonim ***** válasza:

Az ékszerekkel nincs bajom.

A smiket nem szeretem a barátnő(jelöltje)imen.

Persze valami nagyon alap lehet,ha van valami amúgy is mulló dolog elrejtese a cél.

2018. márc. 3. 00:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!