Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon szeretnék egyszer egy gyermeket megszülni és felnevelni egy másik nővel. Mennyi az esélye itt magyarországon hogy normális élhető életet biztosíthatok neki hogy a lehető legkevesebb hátrány érje majd emiatt?
Főleg a témában jártas anyukák vagy leszbikus szülők gyermekének válaszai érdekelnének
Mik a lehetőségek?
A törvény elfogad törvényes szülőnek két nőt itt nálunk?
Mennyire toleránsak az iskolában meg úgy általánoságban az emberek ezzel apcsolatban?
Akkor tapasztalatból is legyen egy hozzászólás.
Tények:
1. A törvény szerint két azonos nemű nem lehet ugyanannak a gyereknek a szülője.
2. "Egyedüllállóként" részt lehet venni mesterséges megtermékenyítésbe..
3. Ha a 2-es pontot nem tudja bevenni a gyomrod, akkor lehet keresni saját szempontok alapján férfijelöltet (csak spermadonor/ társszülő/ társszülők.. fantázia kérdése) és otthon elvégezni az "inszeminációt"
Ennyit a lehetőségekről, tényekről..
Ami a szubjektív része: amit én tapasztaltam, soha senki nem állt hátrányosan a gyerekeimhez.
A normális, élhető élet nem a szülők nemétől függ. Szóval, ez alapján hajrá!
Azért egy dolgot érdemes megfontolni: a leszbikus párkapcsolatok szerintem törékenyebbek egy heterónál.. és ez a gyerekek életére is kihathat..de nyilván ezt előre nem lehet kiszámítani.
Úgy érdekelne,hogy mégis mibaja lehet egy gyereknek ha a szülei egynemüek?
Csak mert szerintem fizikailag nem befolyásol.
Lelkileg sem: ha 2normáslis szerető embert lát.
Sexuálisan:nem mintha az öröklött vagy látott minta alapján történne.(mert akkor nem lennének homo és bisexuális emberek)
Nőként erre egyébként sokkal de sokkal nagyobb eséjed van mint egy ferfiként. Bàr az is megoldható (Terry Black).
Annyi,hogy ne reklámozd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!