Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek ennek a filmnek az előzeteséről?
Figyelt kérdés
http://www.youtube.com/watch?v=IQpL0PsJdGA
Szerintem aranyos filmnek néz ki kiváncsi vagyok rá. Elvileg jövőre fogják nyilvánosságra hozni a filmet Amerikában.
2017. nov. 5. 21:26
11/17 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszetős így elsőre. Miért most jön majd ki, ha 2015-ös a trailer?
12/17 anonim válasza:
A fiuk nem sírnak hogy tetszett?
13/17 anonim válasza:
Hmmmm... Én őszintén, egy tök átlagos leszbikus filmnek látom ennyi alapján. Ezt már leírta valaki az első oldalon, talán ketten is, velük teljesen egyetértek! Viszont a főszereplő csajszit én is aranyosnak találom arcra, reméljük nem az a teljesen zárkózott egyén. A szöszi lány nekem nem tetszik, de remélem, majd kellemesen csalódunk benne... Én is szívesen megnézném, de nem vagyok benne biztos benne, hogy többet fog adni az eddigieknél. Tudom, hogy nem kifejezted nekem címezted, de attól még köszi, hogy megosztottad! :)
14/17 anonim válasza:
15/17 A kérdező kommentje:
A filmet jövőre fogják feltenni a netre
2017. nov. 6. 15:08
16/17 anonim válasza:
Kérdező! Megnézzük majd együtt kéz a kézban? Fizetem a részem.
17/17 anonim válasza:
Teljesen átlagos ,nem tetszett,semmi újat nemntud mutatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!