Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Mi a véleményetek ennek a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek ennek a filmnek az előzeteséről?

Figyelt kérdés

http://www.youtube.com/watch?v=IQpL0PsJdGA

Szerintem aranyos filmnek néz ki kiváncsi vagyok rá. Elvileg jövőre fogják nyilvánosságra hozni a filmet Amerikában.

2017. nov. 5. 21:26
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Semmi újdonság, sok hasonló film van, szerintem már kicsit lejáratott a sztori is, de 1x biztos megnézhető
2017. nov. 5. 21:30
 2/17 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon szomjamok már egy igazán jó filmre!

Engem megnyert ezzel az előzetessel.

2017. nov. 5. 21:33
 3/17 anonim ***** válasza:
100%

Nekem tetszik:)

Szimpi a főszereplő:D

A lányos lány figurát kevésbé találták el. Valami szolidabb, természetesebb megjelenésű szépséget is választhattak volna. (csak saját vélemény, lepontozhattak nyugodtan:D)

Bár nem tudom mit akarnak átadni a filmmel üzenetként pontosan, lehet értelmet nyer majd:)

Mindenképp szem előtt tartom a filmet:)

2017. nov. 5. 21:39
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Az előzetes alapján egy meg nem értett, különc, leszbikus tinilányról szól, aki beleszeret egy nőies valószínűleg biszex lányba. Nekem mondjuk nem nagyon jönnek be azok a filmek, amikor a leszbikusokat, ilyen szélsőséges, kitaszított embereknek ábrázolják..valahogy még próbálják nyomatékosítani az amúgy is elterjedt sztereotípiát, ami alól azért vannak kivételek.
2017. nov. 5. 21:43
 5/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a véleményeknek es #4-es ha nem tetszik rohadtul ellehet menni heteró filmet nézni.
2017. nov. 5. 22:00
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem akarom a 4-est védeni, de azt nem írtad, hogy negatív véleményt nem lehet írni. Gondolta szerencsétlen, hogy megírja a véleményét, amit te is kértél a kérdésedben. Ráadásul teljesen normálisan tette. Mik vannak...
2017. nov. 5. 22:14
 7/17 A kérdező kommentje:
Nem arra a 4esre gondoltam! Valaki más irta h b*zik vannak benne és hogy azért hányadék. De ugy tűnik az a komment már nincs ott. Igy az utana levo lett a 4.es szamu. Shit what happened? Igy hirtelen eltűnik az a komment amit mindenki 0%osra lepontozott xd Érdekes.
2017. nov. 5. 22:20
 8/17 anonim ***** válasza:
Akkor bocsánat, én azt nem is láttam. :)
2017. nov. 5. 22:22
 9/17 A kérdező kommentje:
Szerintem törölték mert tényleg trágárul beszélt ezen kaptam fel az agyvizet. Rendesen parancsolgatott itt hogy ne nézzék meg mert b*zik vannak benne igy irta. És én az előítéletességet nagyon nem szeretem
2017. nov. 5. 22:25
 10/17 anonim ***** válasza:
Persze, így teljesen más. Biztos törölték akkor. Ilyen viselkedésnek nincs helye itt, főleg, hogy értelme sincs.
2017. nov. 5. 22:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!