Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Csajok ti is szoktátok fenekel...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok ti is szoktátok fenekelni egymást?

Figyelt kérdés

Szóval akár szex közben, vagy mondjuk akár nyilvánosan vagy hogy rácsaptok a másik lány popsijára, és ha igen akkor a párotok visszaadja, vagy hagyja magát?

Vagy ha neked szokott rácsapni a párod a popsidra akkor te hogy reagálsz?

Esetleg hetero csajok is írhatnak ha a barátnőjük csapott már rá a popsijukra.

2017. nov. 3. 13:24
 1/9 anonim ***** válasza:
Én még nem próbáltam,de lehetne akkor biztosan rácsapnák:)
2017. nov. 3. 13:25
 2/9 anonim ***** válasza:
68%
Nem vagyok leszbikus de szoktam csapkodni a barátnőim fenekét. :D Meg elég gyakori hogy simán megfogjuk egymás seggét meg mellét is. :D
2017. nov. 3. 13:55
 3/9 anonim ***** válasza:
86%

Volt barátnőm csinálta. Rácsapni ritkábban, inkább megmarkolta, meggyömöszölte, vagy csak átsimította. Nagyon szerettem, számomra ez igazán kedves gesztus volt, nem közönségesen csinálta. :)

Szex közben nem.

Hogy reagáltam? Ha sikerült elkapnom, beleharaptam a nyakába. :)

2017. nov. 3. 14:00
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Rácsapni nem szokott, csak megmarkolni, én detto :)
2017. nov. 4. 11:51
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

A barátnőm amikor kettesben vagyunk szokta és eddig mindig tetszett.

16L

2017. nov. 5. 08:25
 6/9 anonim ***** válasza:
Mi a barátnőmmel olyan értelemben nem szoktuk fenekelni egymást, ahogy a meleg fiúk csinálják. Inkább simizni szoktuk és belemarkolni egymás fenekébe. Nekem jól esik, mikor csinálja, és szerintem neki is, mikor én. Sosem szólt, hogy zavarná.
2017. nov. 17. 05:24
 7/9 anonim ***** válasza:
Istenem..miért nem lettem nő..tuti leszbikus lennék..irigyelem a nőket nagyon. Leginkább azért mert képesek életet adni egy gyermeknek. Minden tiszteletem kézcsókom!
2017. dec. 5. 19:47
 8/9 anonim ***** válasza:
Nem vagyok leszbikus, de suliban számtalanszor előfordult, hogy rácsaptunk játékból egymás fenekére, vagy csak megmarkoltuk a másikét váratlanul. Ugyanígy a mellekkel is: odalopakodsz a másik lány mögé, átkarolod hirtelen, és megcsöcsörészed. :D
2017. dec. 6. 02:48
 9/9 anonim ***** válasza:

Van 1-2 olyan társaságom ahol ez teljesen elfogadható viselkedés forma,persze nem mindenhol.

Illetve otthon ha valamelyikünk "rosszalkodott" :)

2017. dec. 7. 00:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!