Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan filmes karakter, akihez nagyon vonzódsz/felizgulsz?
Tehát nem maga a színésznő, hanem a karakter.
Leszbikus kategória.
Lara croft-tombraider
Most hirtelen csak o jutott eszembe
Tökéletes befejezésben a “prosti”. Leszámítva azt, amikor a kapcsolata után vágyakozik. :)
Hirtelen ez villant be.
Amanda Young - Fűrész
Selene - Underworld
39/N
Letty Ortiz
Pedig nem vagyok leszbikus, de attól a csajszitól begerjedek...
Hmm, Paris karaktere nagyon idillinek és kellemesnek van kideolgozva, csak tényleg ellenszenves mikor a pasiról elmélkedik. Nekem még Payton - Elena Undone is nagyon szimpatikus, és Felice az Amiee és Jaguar-ban. Nagy kedvencem még Alice/Rachel Stein - Feketkönyv, Ninocska - Ninocska, Lívia -Egymásra nézve.
#3, Ne már, te tényleg ilyen filmeket nézel? És felizgulsz a Fűrészen?! ÚÚÚRISTEN!:S
Én ugyan nem vagyok leszbikus, de mert nekem is van néhány karakter, aki felizgat, hát most leírom. Kérlek, ne nevessetek ki:
Star Trek: Voyager -Hét kilenced (avagy Jeri Lynn Ryan)
The Orville - Alara Kitan Ez egyb 2017 es sorozat annyira friss, hogy eddig hét részt adtak le, de én azonnal belesz etettem.
Real Humans - Az új generáció – nem keverendő az ócska amerikai utánzatával a humana c. sorozattal. Innen több karakter is vonz.
Flash
Niska
Yuma
Ez a sorozat egyszerűen beszippantott…
Amanda Seyfried az összes filmjében imádom symit csak láttam! De a legnagyobbat az Elveszett, vagyis a Gone című filmben egy elrabolt lányt alakít.
Aztán ott van egy számítógépes karakter a Mass Effect –ből. Liara T'Soni
Az alias c sorozatból Sydney Bristow, (Avagy Jennifer Garner)
A Buffy c sorozatból Faith (A vámpírvadász, aki a sötét oldalra ált) (avagy Eliza Dushku)
Az androméda sorozatból a mesterséges intelligencia…
Hát igen van még néhány karakter, de már így is sokat írtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!