Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Van olyan filmes karakter,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan filmes karakter, akihez nagyon vonzódsz/felizgulsz?

Figyelt kérdés

Tehát nem maga a színésznő, hanem a karakter.

Leszbikus kategória.

2017. okt. 28. 21:07
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
48%

Lara croft-tombraider

Most hirtelen csak o jutott eszembe

2017. okt. 28. 21:12
 2/15 anonim ***** válasza:
73%

Tökéletes befejezésben a “prosti”. Leszámítva azt, amikor a kapcsolata után vágyakozik. :)

Hirtelen ez villant be.

2017. okt. 28. 21:17
 3/15 anonim ***** válasza:

Amanda Young - Fűrész

Selene - Underworld

39/N

2017. okt. 28. 21:20
 4/15 anonim ***** válasza:

Letty Ortiz

Pedig nem vagyok leszbikus, de attól a csajszitól begerjedek...

2017. okt. 28. 21:27
 5/15 A kérdező kommentje:

Hmm, Paris karaktere nagyon idillinek és kellemesnek van kideolgozva, csak tényleg ellenszenves mikor a pasiról elmélkedik. Nekem még Payton - Elena Undone is nagyon szimpatikus, és Felice az Amiee és Jaguar-ban. Nagy kedvencem még Alice/Rachel Stein - Feketkönyv, Ninocska - Ninocska, Lívia -Egymásra nézve.

#3, Ne már, te tényleg ilyen filmeket nézel? És felizgulsz a Fűrészen?! ÚÚÚRISTEN!:S

2017. okt. 28. 21:49
 6/15 anonim ***** válasza:
Nekem Monica Bellucci az Asterix és Obelix - Kleopátra misszióban, illetve Catherine Zeta Jones a Zorroban. :)
2017. okt. 29. 00:21
 7/15 anonim ***** válasza:
Nekem Alex Vause, az Orange is the new black-ből *.*
2017. okt. 29. 12:11
 8/15 anonim ***** válasza:
A Halál angyala az Amerikai horror story zártosztályból (Frances Conroy).
2017. okt. 29. 14:30
 9/15 anonim ***** válasza:
55%

Én ugyan nem vagyok leszbikus, de mert nekem is van néhány karakter, aki felizgat, hát most leírom. Kérlek, ne nevessetek ki:

Star Trek: Voyager -Hét kilenced (avagy Jeri Lynn Ryan)

The Orville - Alara Kitan Ez egyb 2017 es sorozat annyira friss, hogy eddig hét részt adtak le, de én azonnal belesz etettem.

Real Humans - Az új generáció – nem keverendő az ócska amerikai utánzatával a humana c. sorozattal. Innen több karakter is vonz.

Flash

Niska

Yuma

Ez a sorozat egyszerűen beszippantott…

Amanda Seyfried az összes filmjében imádom symit csak láttam! De a legnagyobbat az Elveszett, vagyis a Gone című filmben egy elrabolt lányt alakít.

Aztán ott van egy számítógépes karakter a Mass Effect –ből. Liara T'Soni

Az alias c sorozatból Sydney Bristow, (Avagy Jennifer Garner)

A Buffy c sorozatból Faith (A vámpírvadász, aki a sötét oldalra ált) (avagy Eliza Dushku)

Az androméda sorozatból a mesterséges intelligencia…

Hát igen van még néhány karakter, de már így is sokat írtam.

2017. okt. 29. 18:36
 10/15 A kérdező kommentje:
Ha ugyan nem vagy leszbikus akkor ugyan minek írtál? Nem tudsz olvasni vagy mi? Hiába írtál kisregényt a kutya se kíváncsi rád.
2017. okt. 29. 20:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!