Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Mit csináljak? Beleszerettem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? Beleszerettem a barátnőmbe!?

Figyelt kérdés
15 éves vagyok. A gólya táborban megismertem egy lányt. Már elsőre szimpatikus volt. Gondoltam akkor próbálkozok nála, de nem így lett. Nem mertem. Másokkal ment. Vele nem. Mindegy. Azóta barátnők vagyunk. Nagyon jóban vagyunk. Hallott egy beszélgetést, így el mondtam neki, hogy a lányokat szeretem, pontosabban írtam neki. Mindegy. Nagyon tetszik. Talán már szeretem is. Nem tudom. Miután megtudta, nem viselkedik másképpen. Szóval. Mit csináljak? Még nem volt barátja. Nem is értem miért.. hogy mondjam meg neki? Egyátalán mondjam meg? Előre is köszönöm a válaszokat.

2017. okt. 21. 15:22
 1/2 anonim ***** válasza:
6%
Unalmas már ez a kérdés.
2017. okt. 21. 15:25
 2/2 anonim ***** válasza:
80%
Megértem az érzelmeidet,de semmiképp ne mond el neki még.Hisz ha lerohanod mind ezzel akkor visszájára fordulhat. Megtudta hogy a lányok érdekelnek,na bumm.Ha most meg azzal jössz hogy szerelmes vagy belé akkor lehet megijed. Inkább beszélgess vele,tök mind1 miről,ismerd meg. Csak együtt legyetek,szokja a közelséged. 1 idő után elmondhatod neki.
2017. okt. 21. 15:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!