Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez kinél számítana megcsalásnak? (két kérdés)
Én nem igazán örülnék ha a párom mással alszik összesimulva...főleg ha vágyat ébreszt benne, nálam simán megcsalás kategória lenne.Nem csak testiséggel lehet valakit megcsalni...talán ha ilyen megfordul valaki fejében akkor már el kellene gondolkozni hová tart a kapcsolat!
2017. okt. 16. 19:39
Nekem nagyon úgy tűnik, hogy te vagy az a fél, aki ott akar aludni egy csajnál, aki bejön neki.
Figyi, tedd meg, ha erre vágysz.
Viszont lejön, hogy a jelenlegi barátnődet már nem úgy szereted és ne kínozd meg ilyen magatartással.
Akkor inkább beszéljétek meg, szakíts vele vagy akármi... de mást fogdosol, miközben van párod... hát ne haragudj, etikátlan.
Bocs, ha félreértettem, de így jön le.
2017. okt. 16. 19:40
Azt nem tekinteném megcsalásnak, ha mással alszik együtt, ha van rá oka, pl.lekéste az utolsó vonatot késő este vagy valami ilyesmi. Nekem az sem lenne ha a barátnőjével összebújan úgy hogy nem történik semmi, csak szeretetből teszik és én "jövök be " neki, hozzám vonzódik szexuálisan. Nálatok sajnos fordítva van,de ha nem történik semmi mással, én akkor sem maradnék olyannal,aki nem szeretetből van velem, vagy akibe én nem vagyok szerelmes.Egyébként ha belementél, hogy szerelem nélkül legyetek együtt ezzel számolnod kellett, végig benne volt és lesz is a pakliban, amíg együtt vagytok.Szóval nem megcsalás, mivel nem történt semmi, de nem jó így ez a kapcsolat, az érzelmi megcsalás lehet, hogy már be is következett, és előbb-utóbb a testi is be fog.
2017. okt. 16. 21:01
14/18 anonim válasza:
Behalok. Az a megcsalás ha a pasi (esetünkben gondolom csaj) félredug. Ez azt jelenti, hogy más nővel szeretkezik. Ez független attál, hogy kinek milyen a szexuálu beállítottsága. Ha a barátnődel erős érzelmi kapcsolatot ápoltok (szerelmesek vagytok) egymással.akkor a csó is megcsalás, de ahogy azt már megírtad, ilyennem történik.
2017. okt. 16. 21:14
Ha elmúlt már a szerelem köztetek, nem csoda, hogy a gondolatai félrekuszálnak, vágyik arra a bizonyos érzésre.
Kérdés mennyi idősök vagytok, mennyire fiatalok. Megéri e együtt maradni, ha már nem vagytok szerelmesek, csak szeretitek egymást. Én a nyitott kapcsolatban speciel nem hiszek, engem lelkileg megviselne ha a barátnőm más lánnyal lenne együtt. Számomra a lelki megcsalás ráadásul nagyobb sebet ejt, mint a testi.
2017. okt. 17. 13:08
Csak akkor elfogadhato ha hetero lannyal vagy pasival bujik ossze baratilag. De meg igy is huznam a szam.
De ez h vagy van koztuk es simi-tapi stb. Abszolut elfogadhatatlan ne haragudj..
2017. okt. 17. 14:15
Máshoz is vonzódhat szexuálisan, mellete a párjához is. A megcsalás vagy a hűség döntés kérdése.
2021. jan. 13. 13:10
2021. jan. 14. 18:06
Kapcsolódó kérdések: