Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik nem voltak pasival lánnyal vesztették el a szüzességüket?
"Egy ilyen mérhetetlenül primitív és csőlátású ostoba ember mint te elég defektesnek számít az emberek szemében."
Maximum a leszbikusok és a melegek szemében. Az egészségesek körében ez normális.
"Nem csak a melegek és leszbikusok gondolják így,hanem az általad említett "normálisok"is.Vannak olyanok akiket nem az befolyásol ,hogy mit csinál a hálószobában és nem érdekli az sem ha vállalja magát az utcán a párjával ,mert úgy gondolja ,normális az ha valaki szerelmes.(nem a felvonulásra gondolok)"
Normál esetben engem sem érdekel. A munkahelyemen legalább 8 meleg/leszbikus embert ismerek. Egyikkel sem volt soha konfliktusom, és nem is érdekel hogy azok. De amikor feljövök ide, minden rossz és sértő szándék nélkül őszintén leírom a véleményemet a kérdéssel kapcsolatban, erre bunkó, primitív, pökhendi stílusban les3ggfejeznek, fölényeskednek, és leszólnak, akkor én is stílust váltok. Sajnálom, ha néhány embernek nem tetszik a véleményem, de attól, ők mások, attól még a fogalmat (szüzesség elvesztése) normálisan értelmezni, csak heteró kapcsolat esetén lehetséges. Ahogy írtam, ha az egyik esetben egy tett (ujjazás, petting, segédeszköz használata, akármi), a szüzesség elvesztésének/elvételének minősül, akkor a másikban miért nem? Amiket itt írtatok, azok a fogalom "megerőszakolása" és elferdítése.
"Maximum a leszbikusok és a melegek szemében. Az egészségesek körében ez normális."
Heteró vagyok és az én szememben is normális. A legjobb barátnőm leszbikus és ugyanolyan egézséges mint én.
És elhiszük hogy mindenféle sértő szándék nélkül irtad, de rajtad kívül mindenki másként gondolja. Mint mondtam a barátnőm a lányokat szereti, 5 lánnyal lefeküdt már ami után nem hiszem hogy őt szűznek kellene tekinteni amikor szexuális életet él. Nem a hetero kapcsolat az egyetlen normális,egészséges kapcsolat ahogy te gondolod. A tudomány is szexuális orientációnak tekinti, nem valamiféle betegségnek. Nem kellene defektesnek nevezni valakit csak mert nem olyan mint te. Főleg nem a leszbikus kategóriában jó ötlet.
"Mint mondtam a barátnőm a lányokat szereti, 5 lánnyal lefeküdt már ami után nem hiszem hogy őt szűznek kellene tekinteni amikor szexuális életet él."
Igen, igazad van, hogy nem szűz, mert volt már szexuális viszonya. Mondjuk kinyalták, vagy megujjazták. (Nem tudom, pontosan hogyan szexelnek a leszbikusok, ezért maradjunk ezeknél). És ezek miatt azt mondja magáról, hogy ő már nem szűz. De egy szűz, heteró lány, aki ugyan-ezeket megcsinálja a barátjával, azaz csak pettingelnek, de a srác nem teszi be neki, attól ő még továbbra is szűz marad. Érted a logikai paradoxont? A leszbikus csaj már nem szűz ezektől, még a heteró továbbra is az. Ez azért van, mert hagyományosan ez a fogalom a heteró kapcsolatokra lett megalkotva, és csak így értelmezhető valódi, eredeti jelentésében. Ezt próbálom elmagyarázni, de egyszerűbben nem tudom. Te/ti mit gondoltok erről? Arról, hogy ugyan-az a tevékenység az egyik személy esetében a szüzesség elvesztését jelenti, míg a másikéban nem.
"Nem kellene defektesnek nevezni valakit csak mert nem olyan mint te."
Ezt azután írtam, hogy les3ggfejeztek. Szóval talán nem kellene valakit "s3ggfejnek" nevezni, csak mert nem ért veled egyet.
Értem én hogy ez egy bonyolult kérdés, én is gondolkodtam rajta hogy ugyanezeket egy fiúval nem szexnek nevezzük. (bár az orális szex is szex) De két lánynál nyilván máshogy kell értelmezni, ott ez számít a szexnek, ők így tudják csinálni. Egyszerűen hülyeség egy nőt akkor és csak akkor nem szűznek tekinteni ha egy férfi belehatolt a péniszével. Nem kell ennyire földhöz ragadtnak lenni.
A s3ggfejet nem én írtam és tényleg nem kellett volna egyből így felkapnia az illetőnek a vizet de valljuk be elég provokatív a leszbikus kategóriába, leszbikus nőknek azt magyarázni hogy egy pénisz kell hogy átszakítja szűzhártyát és akkor nem szüzek. (amúgy is téves mert mástól is átszakadhat) Ez olyan mintha lenéznéd a nem hetero szexuális kapcsolatot, amit később meg is tettél amikor nem normálisnak, defektesnek nevezted őket ami szintén nem eshetett jól senkinek, mert sok esetben nekik sem lehetett könnyű elfogadni önmagukat és mégcsak nem is tehetnek arról kihez vonzódnak.
"A leszbikus csaj már nem szűz ezektől, még a heteró továbbra is az. Ez azért van, mert hagyományosan ez a fogalom a heteró kapcsolatokra lett megalkotva, és csak így értelmezhető valódi, eredeti jelentésében."
A leszbikus kapcsolatokban meg máshogy értelmezzük. Ennyi. De amúgy jobban belegondolva, tök mindegy hogy ki minek mondja magát, attól még nem változik semmi.
"Értem én hogy ez egy bonyolult kérdés, én is gondolkodtam rajta hogy ugyanezeket egy fiúval nem szexnek nevezzük. (bár az orális szex is szex) De két lánynál nyilván máshogy kell értelmezni, ott ez számít a szexnek, ők így tudják csinálni. Egyszerűen hülyeség egy nőt akkor és csak akkor nem szűznek tekinteni ha egy férfi belehatolt a péniszével. Nem kell ennyire földhöz ragadtnak lenni.
A s3ggfejet nem én írtam és tényleg nem kellett volna egyből így felkapnia az illetőnek a vizet de valljuk be elég provokatív a leszbikus kategóriába, leszbikus nőknek azt magyarázni hogy egy pénisz kell hogy átszakítja szűzhártyát és akkor nem szüzek. (amúgy is téves mert mástól is átszakadhat) Ez olyan mintha lenéznéd a nem hetero szexuális kapcsolatot, amit később meg is tettél amikor nem normálisnak, defektesnek nevezted őket ami szintén nem eshetett jól senkinek, mert sok esetben nekik sem lehetett könnyű elfogadni önmagukat és mégcsak nem is tehetnek arról kihez vonzódnak."
Nem provokálni akartam, és nem szoktam leszbikus kérdésekre válaszolni, de ezen megakadt a szemem, és a logikai része miatt, válaszoltam is rá. Elismerem hogy nem gondoltam át eléggé, és nem is úgy sikerült leírnom, ahogy azt kellett volna, de az első válaszomra kapott heves reakciókat továbbra sem értem. Elnézést kérek ha megbántottam valakit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!