Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kezdek ismét beleszeretni a volt tanáromba?
10.-ben lett egy új némettanárunk, aki elég fiatal is, akkor kezdte nem rég a tanári pályafutását. Ő akkor volt 28 éves, én meg 16. És azt hiszem, beleszerettem, mert nem elég, hogy gyönyörű, még nagyon kedves is és ő szerettette meg velem a nyelvet (mármint nem perverz értelemben). Mindig megdicsért, hogy milyen sok mindent tudok a többiekhez képest, ráadásul nem csak az órával kapcsolatos dolgokról tudtunk beszélgetni, néha szünetekben is találkoztunk mondjuk a folyosón, vagy én mentem hozzá a tanáriba, mert mondjuk valami némettel kapcsolatos kérdésem volt, de végül mindig az lett, hogy kb az egész szünetet végigbeszélgettük, méghozzá olyan dolgokról, amiknek semmi közük nem volt az órához. De 11. végére úgy éreztem, elmúlt ez a fellángolás féleség, mármint még mindig szerettem meg tetszett, csak már addigra beletörődtem, hogy valószínűleg soha semmi nem lesz köztünk, meg időközben barátom is lett, akivel pár hónap múlva mondjuk szakítottunk. Már leérettségiztem, de még mindig ebbe a suliba járok (szakmát tanulni) és bár már nem tanít, néha szoktunk beszélgetni és mostanában észrevettem, hogy kb az a napom fénypontja, amikor vele találkozok és előtte mindig beparfümözöm magam, megigazítom a hajam meg a ruhám, egy rágót is beveszek, stb..Van, hogy eltervezem, hogy bemegyek hozzá, de olyan rövidek a szünetek és olyan össze-vissza vannak óráink, hogy van, hogy nem jön össze, mert az egész szünet eltelik, mire átvánszorgok egyik helyről a másikba, meg még elmegyek mosdóba, ilyenkor mindig tök csalódott leszek. De eddig nem úgy néztem rá, mint régebben, mármint az utóbbi pár hónapban inkább egy olyan ember volt számomra, akire felnézek. Viszont pár hete sokszor előfordul, hogy erotikus álmaim vannak vele..
Szerintetek ez azt jelenti, hogy megint bele fogok szeretni? Hogy akadályozhatnám ezt meg? Ez az utolsó évem ebben a suliban, egyetemre úgy néz ki, egy másik városba megyek és nem akarom, hogy úgy költözzek el meg minden, hogy a szívem még mindig hozzá húz és egy csomó ideig szenvedjek ettől..
Velem olyan helyzet volt, hogy nemrég időközben ő ment másik suliba.
Mindenképp azt javasolnám, hogy felejtsd el, és ugyan örömöt okoz, inkább kerüld el. Tudom, meg elhiszem, hogy nehéz lehet, de inkább a beletörődés, mint a fájdalom, meg a siránkozás, hogy mi lett volna, ha. Persze választhatod azt az opciót is, hogy beszélgetsz vele és meglátod mi lesz. A helyedben elhívnám valahova, csak egy kávéra, de ha úgyis elköltözöl... nem tudom, hogy neked megérné-e ez az egész.
Bár én csak egy fiú vagyok, de ismerős számomra a helyzet. Volt már egyszer-kétszer életem során, hogy így megrögződtem valaki iránt, de a körülmények eltávolítottak egymástól. Rám az a jellemző, hogy ilyenkor addig szenvedek és annyi negatív érzésbe hajszolom magam, hogy végül egyszerűen muszáj volt mindig őszintén bevallanom az érzéseimet. Képzelheted, tök ijesztő, amikor egy fiú egyszercsak kitör és őszinteségi rohamot kap; szegény lány csak pislogni tud.... De ettől függetlenül, hogy én béna vagyok benne, csak ezt tudom neked javasolni, hiszen nekem (még ha nem is volt soha pozitív fogadtatása), hihetetlen megkönnyebbülés volt. Ha megbízol benne, hogy ő nem fogja továbbadni a titkod és ha már úgyis elmész, nyugodtan mondd meg neki, így az egészet, ahogy leírtad. Szerintem amúgy kedves történet. Sok sikert. :)
24/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!