Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnék megtalálni egy lányt, akinek csak a keresztnevét tudom (és lehet, hogy azt sem helyesen)?
Iskola mellett hétvégenként egy nagyáruházban dolgozok kasszásként, és most vasárnap (09.24.) fizetett nálam egy lány, aki felkeltette az érdeklődésem. Nem volt alkalmam beszélni vele, de meghallottam, hogy az akivel vásárolt a nevén szólította. Próbáltam közösségi oldalakon ez alapján megkeresni, sikertelenül.
Van valakinek valami tippje, hogyan találhatnék mégis rá?
Annyira szépen mosolygott mikor nyújtottam a blokkot, egyszerűen nem tudom elfelejteni őt. :( Konkrétumokat nem nagyon szeretnék írni, (város, áruház neve, idő, a lány kinézete) de ha ez alapján a semmiség alapján magára ismer az illető, és esetleg lenne kedve beszélni velem, akkor nyugodtan dobjon meg egy privát üzivel! Magukat lánynak kiadó kiéhezett férfiak légyszíves kíméljetek :)
Így sehogy
De nem hiszem hogy érdekelné egy leszbikus lány
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!