USA-ban hogy tudok megtalálni valakit aki 200000 fő alatti városban lakik és tudom a keresztnevét, városnevet, korát, melyik államban lakik, milyen rasszba tartozik, melyik államban született?
vezeteknev nelkul sehogy
azt nem tudod hol dolgozik? mert az nagy segitseg lenne
Már nem jár iskolába.. Tudom még egy hobbiját... A munkájára nem emlékszem.. Meg azt is tudom, hogy milyen személlyel lakik..
A magánnyomozó mennyibe kerül?
Akkor gyakorlatilag olcsóbb lenne magam elutazni és körbekérdezni mindenhol..
Akkor nekem jobban megérné a Repjegy+szállás+ESTA, mint egy magánnyomozó
Ezt tényleg max magánnyomozóval tudod elintézni.
Tehát, mondjuk mondok valamit:
19 éves, fehér, szőke hajú lányt keresek. Tudom, hogy 19 éves, nőnemű, fehér. Tudom hogy a város ahol lakik az Green Bay, Wisconsin, keresztneve meg Emily.
Mi a teendő? Nyilván, Green Bay-ben sok 19 éves szőke hajú lány lakik, lehet van pár ezer akit Emilynek hívnak.
Azaz kimenni oda és mindenkit megkérdezni az egyrészt drága, másrészt azért a hatóságok meg fogják kérdezni, hogy te miért akarsz ennyire megtalálni valakit ott, több ezer kilométerre az otthonodtól.
Megoldás, mint fentebb írták a magánnyomozó. Körülnézel, hogy Green Bayben van-e olyan. Tuti van, az USA-ban mindenhol van.
Részletesen beszámolsz neki arról, amit tudsz és arról is hogy az illetővel hol és mikor beszéltél. Ő pedig, persze az ellentételezését, megpróbálja előkeríteni neked. De sanszos hogy nem sikerül, mivel alapjáraton egy városnév, egy keresztnév és egy életkor nem olyan nagy információ, mint aminek gondolod.
mi a hobbija?
gugli segit megtalalni a helyi hobbi rendezvenyeket
pl. taviranyitos autok? Akkor gugli: Greenbay, WI RC car club - ezeknek vannak tagjaik, rendezvenyeik, versenyek, forumok. Lehet hogy a kov. verseny induloinak a listajat az RC forumozok egymast kozt megosztjak. De ide nem fogsz egy kattintassal eljutni, ehhez osszetett komplex kereseseket kell csinalni, de gondolom idod mint a tenger ;)
Szerintem egyaltalan nem lehetetlen megtalalni, amennyiben nem egy remete aki a digitalis vilagtol abszolut elzarkozik. Viszont ehhez nagyon melyre kell menni.
Ha tudod az eletkorat, akkor ki tudod szamolni, hogy mikor vegzett a suliban. Egy csomo high school evkonyve lehet hogy fent van fenykepekkel, pl. gulgli: President Lincoln High School year book class 2014, de ehhez at kell nezned tobbszaz diak fotojat...es lehet hogy nem is jo sulit nezel, akkor megnezni a masik iskola oldalat...szoval osszetett, es bazi idoigenyes, de NEM lehetetlen!
Nekem nagyon meglepő volt, hogy az USA-ban nincs olyan nagy adatvédelem, mint itthon :) Én is annó rákerestem valakire és megtaláltam az összes korábbi lakcímét, rokonai nevét, meg minden szart. Ha fizetsz pár dollárt, a telefonszámát is kiírja az oldal. Ezek az adatok persze azok, amiket népszámláláskor gyűjtenek, szal ha nemrégen költözött, akkor nem aktuális a cím, vezetékes telefon ilyesmi. vezetéknév persze nem árt az ilyen keresésekhez.
Az egyik oldal, amit megpróbálhatsz, az a
vagy
van egy csomó ilyen oldal :)
Sok sikert :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!