Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Csak nekem nem megy az online...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak nekem nem megy az online ismerkedés?

Figyelt kérdés
Társkeresőkön nem találok magamhoz való lányt. Élőben meg sajnos nincs olyan ismeretségi köröm, ahol hasonló érdeklődésű nők lennének. Az sem könnyíti meg a helyzetem, hogy pesti vagyok.

2017. szept. 12. 05:35
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Egyébként párt találni sosem egyszerű. Interneten meg pláne megvan a lehetőség az ignorálásra, felszívódásra.
2017. szept. 13. 08:44
 12/15 anonim ***** válasza:

Én totál szerencsésnek mondhatom magamat, mert nagyon könnynen ismerkedek neten is és személyesen is. :)

22/Bi/L

2017. szept. 16. 02:21
 13/15 anonim ***** válasza:

Hát igen. Elég nehéz a netes ismerkedés, de szerintem aranyos, és az első "élőben" találkozásnál egymás nyakába ugranánk, ami jó :D De persze idáig nehéz eljutni. Nem tudom miért, de nekem egész jól ment, aztán mindig elhalványodtak ezek a dolgok és nem jutottunk el a találkozásig. A másik, hogy 17 éves vagyok és ha 20-as lányok/nők tetszenek is meg, semmi esélyem náluk. A valóságban meg aztán valóban nehéz, mert ha nem jó a "radarod" lőttek az egésznek, na és nekem ilyen felismerő censorom nincs is :D.

Mindenesetre ne add ezt fel, főleg ha Pesten laksz, minden 3. fiús lány aki szembe megy veled, lehet, hogy jó partnered lenne :)

2017. szept. 16. 20:17
 14/15 anonim ***** válasza:

Mert végül is milyen lányok jönnek be neked?

Hidd el megfogod találni a magadhoz valót, egyszer mindenki megtalálja, ebben reménykedem én is. :D

2017. szept. 16. 22:23
 15/15 anonim ***** válasza:

Nekem se megy ! :/ 18/l L

Írhatsz :)

2017. szept. 17. 23:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!